Основно Почистване

Нашата услуга за основно почистване е създадена, за да осигури перфектна чистота и хигиена във вашия дом или офис. Със 17 години опит в индустрията, ние предлагаме висококачествени услуги, които включват дълбоко почистване на всяко помещение. Нашите мобилни екипи са професионално обучени и използват най-новите технологии и продукти, за да гарантират безупречен резултат. Независимо дали става въпрос за премахване на упорити замърсявания, детайлно почистване на кухни и бани или освежаване на всяка стая, ние ще се погрижим вашето пространство да бъде излъскано до съвършенство. Доверете се на нашия екип за основно почистване, за да създадете чиста и приветлива атмосфера в своя дом или офис.

Начало Услуги Основно Почистване

Какво включва основното почистване? 

Основното почистване е услуга, която обхваща всички аспекти на хигиената и чистотата във вашето жилище. Това включва почистване на най-труднодостъпните места, които често се пропускат при рутинното поддържане. Ние използваме специализирани уреди и приспособления, за да осигурим дълбоко и цялостно почистване.

След посещението на нашите хигиенисти, ще бъдете сигурни, че вашият дом е свободен от алергени и замърсявания. Спалните изискват особено внимание, тъй като хигиената е ключова за спокойния и здравословен сън. Ние ще се погрижим за вашата спалня, като премахнем праха, почистим и проветрим гардеробите, измием прозорците и дограмата, подовите настилки, ключовете и контактите.

Отделяме специално внимание на акарите, които са честа причина за алергии. Основното почистване включва цялостно почистване на вашия дом, осигурявайки ви чисто и уютно пространство. В услугата е включено:

 • Дълбоко почистване на всички стаи и повърхности
 • Почистване на прозорци и дограма
 • Почистване на подовите настилки
 • Почистване на гардероби и шкафове
 • Дезинфекция на ключове и контакти
 • Премахване на прах и алергени

Доверете се на нашия професионален екип за перфектна чистота и комфорт във вашия дом.

Основно почистване от Sauber

Всекидневна

Кухня

Баня и WC

Спалня

Прозорци и дограма

и други

Основно Почистване на Всекидневна

Това е най-натоварената зона от къщата, поради което се натрупва голямо количество замърсявания. Затова обръщаме специално внимание на всеки елемент.

Според покритието се използват подходящите почистващи препарати. При дървени ламинати, фаянсови или каменни подови настилки се използват специални почистващи машини за по-добро изчистване. При килими и мокети се използват перящи машини тип екстрактор, които премахват замърсяванията от вътрешността.

След това се извършва почистване на твърди и меки подови настилки с прахосмукачка. Използваме препарати, които не повреждат повърхността на мебелите и техниката и оставят изолацианен слой.

Дейности

R
Прахосмукиране
R
Машинно измиване
R
Ръчно измиване
R
Почистване
R
Обезпрашаване
R
Полиране

Повърхности

R
Твърди подови настилки
R
Меки подови настилки
R
Мебели
R
Техника
R
Ключове и контакти
R
Врати, брави и прегради
R
Стъпала и парапети
R
Осветителни тела
R
Климатици
R
Стъклени преградни стени
R
Черна/бяла техника
R
Щори

ОСНОВНО Почистване на Кухнята

Изключително важна част от нашия ангажимент. При помещения, в които вентилацията не е на ниво, постепенно се появяват неприятни петна и миризми. Това е причината да отделяме голямо внимание на кухнята.

Повърхности

R
Кухненски плот
R
Мивка
R
Кухненски уреди – външно
R
Рафтове
R
Шкафове – външно
R
Котлони
R
Други, според обзавеждането
R
Абсорбери
R
Фурна (външно и вътрешно)
R
Хладилник (външно и вътрешно)

ОСНОВНО Почистване на Баня и тоалетна

За да предотвратим развитие на бактерии, отделяме специално внимание в почистването на бани и тоалетни в дома като извършваме:

Дезинфекция и почистване

R
Вана
R
Душ кабина
R
Тоалетна чиния
R
Мивка
R
Огледала
R
Стъклени прегради
R
Завеси
R
Стени
R
Под
R
Отстраняване на котлен камък
R
Почистване на фуги

ОСНОВНО Почистване на Спалня

Спалнята е мястото, където се отпускате след дългия работен ден. Тя трябва да бъде свежа, чиста и уютна, за да бъде почивката пълноценна. Почистването в спалнята обхваща всички нейни елементи – от матраците до бравите на вратите.

Повърхности

R
Матраци
R
Гардероби – външно и вътрешно
R
Твърди подови настилки
R
Меки подови настилки
R
Мебели
R
Ключове и контакти
R
Врати, брави и прегради

Дейности

R
Прахосмукиране
R
Машинно измиване
R
Почистване
R
Обезпрашаване
R
Полиране

Почистване на Прозорци и дограма

За да се създаде уют в дома, прозорците и дограмата трябва да бъдат перфектно и професионално почистени. По прозорците и дограмата, отвън и отвътре, полепва фина прах, която се чисти трудно с обикновен препарат, като дори след почистване се създава запечатана прах, която остава в порите на повърхностите. Поради тази причина изпозваме препарат, който разгражда фината прах и по този начин се възвръща първоначлания им блясък. Почистването на прозорци се извършва вътрешно и външно.

Повърхности

R

Дограма

R

Стъкла

R

Первази

R

Щори

Дейности

R

Измиване

R

Измиване

R
Почистване
R
Полиране

Други

Вашият двор и вашата градина в градски условия – това е вашата тераса. Тя е подредена така, че да едновременно да разшири жилищната площ и в същото време да създаде пространство за отмора.

Дейности

R
Почистване на тераси
Красиви саксии с цветя, дори малко дръвчета и подправки се аранжират в различни комбинации. Масички и столове, според размера на терасата, или удобни външни кресла при по-голяма площ позволяват на собственика да пие кафе, да чете книга, или просто да разговаря с близък човек на открито.
Терасата също има нужда от грижа така както и вътрешните помещения. Съседи от горните етажи не винаги се съобразяват с вас, и отпадъци от тях развалят чистотата. Птиците – гълъби, лястовици и гларуси (по морето) създават главоболия и трайно увреждат мебели и мазилка.

Ние в Sauber ще се погрижим вашата тераса да е винаги чиста. Това е част от пакета услуги, които предлагаме за чистене на домове. Използваме уреди и препарати, щадящи репеленти.
Свържете се с нас на посочените телефони за съответното населено място.

Услугата не включва следното:

– Почистване на пълни хладилници, замръзнали фризери и хладилни камери
– Почистване на вътрешността на малки електроуреди и перални машини
– Подреждане и смяна на чаршафи
– Сваляне, пране и окачване на пердета
– Миене на съдове и зареждане на съдомиялна машина
– Изхвърляне на строителни отпадъци
– Преместване на тежки мебели като гардероби, легла и секции

Честно задавани въпроси

 Какви са цените за основно почистване?

Цените за основно почистване от фирма Sauber варират в зависимост от спецификите и нуждите на вашето пространство. За да получите точна оферта, е необходима предварителна консултация с нашите специалисти. Те ще оценят размера и състоянието на вашия дом или офис, както и конкретните изисквания за почистване. След този оглед ще можем да предложим персонализирана цена, която отразява обема и сложността на необходимата работа. Консултацията е безплатна и ни позволява да гарантираме висококачествено обслужване, съобразено с вашите нужди и бюджет.

Кога е подходящо да поръчате основно почистване? 

Услугата е идеална за разнообразни ситуации, като най-често се използва в следните случаи:

 • Ако имотът не е бил почистван основно в продължение на няколко месеца
 • Преди или след наематели
 • Пролетно почистване
 • Преди или след семейни събирания, важни поводи и събития
 • След продължително отсъствие от имота
 • След основен или частичен ремонт

 

 

Защо да изберем Sauber?

Предлагаме професионално почистван  с гарантирано и сертифицирано качество, изцяло адаптирано към Вашите нужди.

Като професионалисти, ние не допускаме случайности.

Изготвяме план след предварителен оглед на обекта, включващ точно необходимите дейности по почистване на офиси и домове.