Фино почистване на домове

Услуга, предназначена за най-трудно достижимите места в дома Ви. Благодарение на 17-годишния ни опит сме организирали мобилни екипи, които са оборудвани за всякакъв вид замърсявания, за да оставим дома Ви чист и уютен.

Начало Услуги Почистване на домове Фино почистване на домове

Фино почистване на домове

Фино почистване на домове е услуга, при която се почистват и онези места, които домакинята се се задруднява да достигне. Използват се специални уреди и приспособления.

След посещението на хигиенистите от нашия екип вие ще сте сигурни, че алергените няма да надничат от ъглите. Спалнята в едно жилище се нуждае от специални грижи. В часовете на отмора, когато сте отпуснати в леглото, за спокойния сън е нужна хигиена. Ние ще преведем вашата спалня в перфектно състояние – ще отстраним праха, ще почистим и проветрим гардеробите, ще измием прозорците и дограмата, подовите настилки, ключовете и контактите в електрическатa мрежа.

Отделяме специално внимание на акарите, които пречиняват повечето алергични състояния. Финото почистване на спалнята е елемент на пакета услуги ФИНО почистване на домове, предлагано за домове.

В услугата влиза цялостно почистване на дома както следва:

Всекидневна

Кухня

Баня и WC

Спалня

Прозорци и дограма

и други

Всекидневна

Това е най-натоварената зона от дома, поради което се натрупва голямо количество замърсявания. Затова обръщаме специално внимание на всеки елемент.

Според покритието се използват подходящите почистващи препарати. При дървени ламинати, фаянсови или каменни подови настилки се използват специални почистващи машини за по-добро изчистване. При килими и мокети се използват перящи машини тип екстрактор, които премахват замърсяванията от вътрешността.

След това се извършва почистване на твърди и меки подови настилки с прахосмукачка. Използваме препарати, които не повреждат повърхността на мебелите и техниката и оставят изолацианен слой.

Дейности

R
Прахосмукиране
R
Машинно измиване
R
Ръчно измиване
R
Почистване
R
Обезпрашаване
R
Полиране

Повърхности

R
Твърди подови настилки
R
Меки подови настилки
R
Мебели
R
Техника
R
Ключове и контакти
R
Врати, брави и прегради
R
Стъпала и парапети
R
Осветителни тела
R
Климатици
R
Стъклени преградни стени
R
Черна/бяла техника
R
Щори

Кухня

Изключително важна част от нашия ангажимент. При помещения, в които вентилацията не е на ниво, постепенно се появяват неприятни петна и миризми. Това е причината да отделяме голямо внимание на кухнята.

Повърхности

R
Кухненски плот
R
Мивка
R
Кухненски уреди – външно
R
Рафтове
R
Шкафове – външно
R
Котлони
R
Други, според обзавеждането
R
Абсорбери
R
Фурна (външно и вътрешно)
R
Хладилник (външно и вътрешно)

Баня и wc

За да предотвратим развитие на бактерии, отделяме специално внимание в почистването на бани и тоалетни в дома като извършваме:

Дезинфекция и почистване

R
Вана
R
Душ кабина
R
Тоалетна чиния
R
Мивка
R
Огледала
R
Стъклени прегради
R
Завеси
R
Стени
R
Под
R
Отстраняване на котлен камък
R
Почистване на фуги

Спалня

Спалнята е мястото, където се отпускате след дългия работен ден. Тя трябва да бъде свежа, чиста и уютна, за да бъде почивката пълноценна. Почистването в спалнята обхваща всички нейни елементи – от матраците до бравите на вратите.

Повърхности

R
Матраци
R
Гардероби – външно и вътрешно
R
Твърди подови настилки
R
Меки подови настилки
R
Мебели
R
Ключове и контакти
R
Врати, брави и прегради

Дейности

R
Прахосмукиране
R
Машинно измиване
R
Почистване
R
Обезпрашаване
R
Полиране

Прозорци и дограма

За да се създаде уют в дома, прозорците и дограмата трябва да бъдат перфектно и професионално почистени. По прозорците и дограмата, отвън и отвътре, полепва фина прах, която се чисти трудно с обикновен препарат, като дори след почистване се създава запечатана прах, която остава в порите на повърхностите. Поради тази причина изпозваме препарат, който разгражда фината прах и по този начин се възвръща първоначлания им блясък. Почистването на прозорци се извършва вътрешно и външно.

Други

Вашият двор и вашата градина в градски условия – това е вашата тераса. Тя е подредена така, че да едновременно да разшири жилищната площ и в същото време да създаде пространство за отмора.

Дейности

R
Почистване на тераси
Красиви саксии с цветя, дори малко дръвчета и подправки се аранжират в различни комбинации. Масички и столове, според размера на терасата, или удобни външни кресла при по-голяма площ позволяват на собственика да пие кафе, да чете книга, или просто да разговаря с близък човек на открито.
Терасата също има нужда от грижа така както и вътрешните помещения. Съседи от горните етажи не винаги се съобразяват с вас, и отпадъци от тях развалят чистотата. Птиците – гълъби, лястовици и гларуси (по морето) създават главоболия и трайно увреждат мебели и мазилка.

Ние в Sauber ще се погрижим вашата тераса да е винаги чиста. Това е част от пакета услуги, които предлагаме за чистене на домове. Използваме уреди и препарати, щадящи репеленти.
Свържете се с нас на посочените телефони за съответното населено място.

Защо Sauber?

Sauber предлага гарантирано и сертифицирано качество на услугата, която се адаптира към Вашите потребности. Като професионалисти, ние не допускаме случайности. Ние изготвяме план след предварителен оглед на обекта. Този план включва точно онези дейности по почистване на офиси и домове, от които имате нужда.