Професионално почистване за корпоративни клиенти

Екипът на фирма за почистване Sauber от над 1000 квалифицирани хигиенисти е специализиран в работата с търговски комплекси, бизнес сгради, производствени зони, вериги магазини, банки, шоуруми, супермаркети и хипермаркети в цялата страна.
Начало Услуги Корпоративни клиенти

Ежедневно почистване

Периодично почистване

Техническа поддръжка

витрини и фасади

Доставка на консумативи

допълнителни услуги

Ежедневно почистване на офиси

Зареждане и проследяване за наличието на хигиенни консумативи и почистващи препарати.

Дейността обхваща широк диапазон от услуги в областта на комплексното ежедневно почистване на офиси. На базата на предварително уговорените с клиента изисквания, извършваме всичко в удобно време – преди началото или след края на работния ден. При необходимост и след предварителна заявка, осигуряваме целодневно присъствие на дежурен хигиенист за почистване.

Периодично почистване на прозорци и дограма според предварително договорените условия. Ежедневното почистване е най-ефективният метод за поддържане на хигиена в офиса.

Включва:
R

Измиване на твърди подови настилки

R

Прахосмучене на меки подови настилки

R

Избърсване и полиране на бюра, офис мебели и др.

R

Почистване на офис техника /компютри, монитори, клавиатури, принтери и др./

R

Избърсване на врати, стъклени преградни стени, парапети.

R

Периодично почистване на стъклени повърхности, осветителни тела и др.

Периодично почистване на офиси

Поддръжка на всички повърхности и запазване на тяхното качеството.

Като отделна услуга или в допълнение към абонаментното почистване на офиси, можем да Ви предложим основно почистване на всякакъв тип помещения. Почистването може да се извърши както след ремонтни и строителни дейнoсти, така и освежаващо през годината.

Включва:

R

Машинно почистване на твърди подови настилки

R

Основно почистване на кухненски и сервизни помещения

R

Измиване на прозорци и дограма, стъклени преградни стени

R

Почистване на окачени тавани

R

Почистване на фасади и труднодостъпни места по алпийски способ

R

Почистване на рекламни табели

R

Машинно изпиране на меки подови настилки

R

Машинно изпиране на тапицерия и мека мебел

R

Основно почистване и дезинфекция на санитарни помещения

R

Почистване на осветителни тела, климатични и вентилационни отвори

R

Измиване на вертикални и хоризонтални щори, външни решетки

Техническа поддръжка

Професионални техници провеждат ежемесечна профилактика във Вашия офис, осигуряват поддръжка и предотвратяват бъдещи аварии. Спокойствието на клиентите е от изключително значение за нас, затова осигуряваме услугата техническа поддръжка. Тя включва ежемесечна профилактика, а при възникнала авария – набавяне на резервни части и ремонт в момента на огледа или в удобно за Вас време. Техническият ни екип ще е при Вас до 2 часа след подаване на сигнала, 24 часа в денонощието.
Включва поддръжка и ремонт на:
R
Електрическата мрежа
R
ВиК инсталация
R
Отоплителните системи
R
Врати, прозорци и щори
R
Мебелировка
R
Подови настилки, стени и тавани
R
Бояджийски услуги
R
Къртене и пробиване
R
Дребни ремонти

Витрини и фасади

Освен стандартните почистващи услуги, имаме капацитета да поемем проекти за височинно почистване, свързани с използване на професионално оборудване – скелета, вишки и друга специализирана техника. Предлагаме както еднократна, така и абонаментна услуга за почистване на Вашите витрини, фасади, стъклени врати и повърхности. Благодарение на висококачествената технология, която използваме и обучените ни специалисти, гарантираме впечатляващи резултати. За проекти, включващи труднодостъпни пространства, работим с професионални алпинисти. Обучени и с дългогодишен опит, те могат да отстранят всякакви замърсявания без значение от височината, спазвайки всички съвременни изисквания за безопасност. Работим по модерни методи, високи стандарти за качество на услугата и разполагаме с капацитет за почистване на замърсени фасадни повърхности с различна архитектура. В зависимост от степента на замърсяване, вида на фасадата и нейната облицовка, избираме най-подходящите препарати и прилагаме различни техники за почистване. Поради спецификата на всеки проект, при необходимост, наш специалист ще направи предварителен оглед. За нас е особено важно да разберем повече за характеристиките на обекта – квадратура, повърхност, височина, степен на замърсеност и други. В резултат, можем да Ви подадем коректна информация и да калкулираме най-добрата цена.

Доставка на консумативи

Тази услуга цели да осигури максимален комфорт и удобство на нашите клиенти. Не мислете откъде и как да набавите необходимите хигиенни консумативи – ние ще се погрижим. Професионалният ни опит ни дава възможност да работим с доказани производители и сертифицирани за безопасност продукти.

Доставяме:
R
Течен сапун
R
Тоалетна хартия
R
Кухненска хартия
R
Нагънати кърпи
R
Чували
R
WC ароматизатори

Как работи:

Заявете услугата чрез формата за запитване или на телефон 0700 12 112
Предлагаме опция за еднократна доставка или абонаментна услуга
Доставката е безплатна и се извършва до адрес, в предварително уговорен час
Времето за доставка е до 3 дни от заявката. Минималната стойност на заявката е 40 лв.

РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ И РЕЦИКЛИРАНЕ

За нашите клиенти, загрижени за околната среда и разделното събиране на боклука, предлагаме услугата ECO BOX. Това е абонаментна услуга за офиси, с която даваме своя принос за опазването на природата. За целта предоставяме специално изработени контейнери за хартия, пластмаса и стъкло, и осигуряваме ежеседмичното им събиране и извозване в депа за рециклиране. Контейнерите са с дискретен дизайн и големина, съобразена с Вашите нужди.

Защо SAUBER?

Когато се доверите на Заубер, Вие получавате отлични резултати, които са напълно съобразени с Вашите очаквания и изисквания.
R

Фирмата е сертифицирана

по ISO 9001:2000 – Система за управление на качеството, BS OHSAS 18001- Система за управление на здравето и безопасността и ISO 14001 – Система за управление на околната среда.

R

Професионализъм

Ние се грижим за професионалното обучение и квалификация на нашите служители. По този начин гарантираме висококачествено изпълнение на всяка, поставена от клиентите ни задача.
R

Качество

Зад всеки поет ангажимент заставаме с доброто си име и престижа на компанията, които превръщаме в стандарт за качество и еталон за добре свършена работа.
R

Удобство

Безупречните резултати са най-голямата ни мотивация, а комфортът на клиентите е нашата мисия. Изпълняваме я отговорно, безкомпромисно, с удоволствие.

Клиенти, които ни се довериха