Здравословно професионално почистване на домове

Грижата за чистота е грижа за здравето. Основни причинители на алергии в дома са акари, плесени, цигарен дим, както и натрупани замърсявания в матраците, меката мебел и килимите. Услугата е предназначена за семейства с деца и хора с алергии.
Начало Услуги Почистване на домове Здравословно професионално почистване на домове

Здравословно почистване на домове

Основни причинители на алергии в дома са акарите и натрупаните замърсявания в меката мебел и матраците. Те произвеждат алергени, които с времето предизвикват здравословни проблеми. Причинител на алергии също такa е домашният прах, който е навсякъде около нас – в тапетите, климатика, библиотеката, рамки на картини, шкафове, осветителни тела и др. Проблемът е още по-сериозен на места с висока влажност, през зимните месеци и при недостатъчна вентилация.

Здравословното почистване на дома включва отстраняване на всички тези отлагания и предизвикващ алергии прах. Целта е да се създаде чиста и здравословна среда за отглеждане на вашите деца.

Матраците са най-силно замърсени с акари, бактерии, прах, гъбични спори и вируси поради трудността от вътрешно почистване. Меката мебел съдържа най-голямо количество акари – до 1000 от тях могат да живеят само на 1 м². На всеки квадратен метър килим, който не е пран от 3 месеца, се събират около 6000 бактерии. Това е с 4000 повече от тези в тоалетната чиния. Климатиците също имат нужда от почистване на всеки 3 месеца.

Целта на услугата Здравословно почистване на дома е да се изчистят всички места с концентрация на алергени, за да оставим чист и здравословен дома Ви. Разполагаме с технология, която изпира и изтупва тези замърсявания, също така отстранява акарите. Препаратите, които използваме, са съобразени с екологичните стандарти, щадят околната среда и са безвредни за домашни любимци и растения.

Услугата е предназначена за семейства с деца и хора с алергии.

Отстраняване на акарии

Изпиране с екстрактор

Профилактика на климатици

обезпрашаване

Отстраняване на акарии

Дейности

R
Почистване на матраци с Рейнбоу машина
R
Почистване на мека мебел с Рейнбоу машина
R
Почистване на килими с Рейнбоу машина

Изпиране с екстрактор

Дейности

R
Изпиране на матраци
R
Изпиране на дивани и мека мебел
R
Изпиране на килими

Профилактика на климатици

Дейности

R
Външно обезпрашаване
R
Изпиране на филтри
R
Почистване с препарат против бактерии

Обезпрашаване

Обхват

R
Картини
R
Книги
R
Осветителни тела (без демонтаж)
R
Радиатори
R
Стени
R
Мебели, бюра и техника
R
Премахване на паяжини
R
Прахосмукиране

Защо Sauber?

Sauber предлага гарантирано и сертифицирано качество на услугата, която се адаптира към Вашите потребности. Като професионалисти, ние не допускаме случайности. Ние изготвяме план след предварителен оглед на обекта. Този план включва точно онези дейности по почистване на офиси и домове, от които имате нужда.