Професионално почистване в София от Фирма Sauber

Фирма Sauber предоставя абонаментно почистване на офиси и домове в град София и областта. Освен това, Sauber предлага почистващи услуги за корпоративни клиенти, включително почистване на фасади, офис сгради и големи обекти. За повече информация и персонализирани решения се свържете с нас.

Защо да изберете Фирма За Професионално Почистване Sauber? 

Защото Sauber има повече от 10 години опит в почистването и много доволни клиенти. Защото Sauber е близо до вас и предлага професионално почистване в София и околните населени места.

Разгледайте нашите услуги:

УСлуги за Професионално Почистване в град София:

Почистване на прозорци в София

Почистване на офиси в София

Почистване на офиси в София се предлага е два варианта: основно по заявка и абонаментно. 

Абонаментното почистване на офиси в София включва третиране на работни площи, сервизни и санитарни помещения, конферентни зали, коридори, стълбища и фоайета, асансьори и производствени помещения. Екипът предлага и услуга изхвърляне на отпадъци, грижа за цветя, както и доставка и зареждане с хигиенни консумативи.

Абонаментното почистване на офиси в град София може да осигури дежурен хигиенист при вас по време на работния ден.

Основното почистване на офис обхваща измиване и полиране на прозорци, витрини и дограма, на различни видове щори; пране и подсушаване на различни подови настилки, мека мебел с подсушаване, хигиенизиране на санитарни помещения, фаянс и теракот. Sauber като фирма за почистване гарантираме качеството на услугите си.

Почистване на къщи в София

Sauber предлага професионално почистване на домове в София, осигурявайки както еднократни услуги, така и абонаментни планове за постоянна поддръжка. Можете да изберете между основно или частично почистване, в зависимост от вашите нужди и предпочитания.

Чистотата в дома е ключова за създаване на уют и спокойствие, които са важни за комфортното пребиваване на цялото семейство. Ние предоставяме висококачествени услуги за почистване на домове в София, които гарантират безупречно поддържане на вашия жилищен интериор. Нашите специализирани екипи от опитни чистачи използват най-съвременните методи и екологични почистващи препарати, за да осигурят дълготрайна свежест и хигиена.

Sauber предлага разнообразие от услуги, включително основно почистване, почистване след ремонт, почистване на прозорци и подове, както и редовно абонаментно обслужване, за да поддържате дома си в перфектно състояние. С гарантирано качество и внимание към детайлите, нашата компания се стреми да надмине очакванията на своите клиенти, като осигури чистота и комфорт във всеки дом в София.

Почистване на Апартаменти и Къщи в София

Основната услуга по почистване на апартаменти е комплексна и включва: третиране на подове, измиване и полиране на прозорци, мека мебел и дограма, щори във всички стаи от вашия дом, както и хигиенизиране на тоалетна, баня, миене на тераси. При нас ще получите първокласно качество на обслужване, защото ние боравим с висококачествена техника и препарати. 

Екипът на Sauber е съставен от обучени и доверени професионалисти, които обръщат внимание на всеки детайл при почистването на къщи. Услугите на компанията включват почистване на подови настилки, мебели, прозорци и санитарни помещения, както и грижа за вашите текстилни изделия и килими. Чрез индивидуален подход и гъвкавост в избора на услуги, Sauber предлага удобни решения за почистване на всяко домакинство в София. Независимо от вашите нужди, можете да разчитате на качествено обслужване и отлични резултати, които ще ви осигурят повече свободно време и по-здравословна среда за живот.

Техническа поддръжка на офиси и бизнес сгради

Техническата поддръжка на офиси в град София е специализирана абонаментна услуга „Officefix“, предоставена от Sauber.bg. Тази услуга е разработена, за да отговори на специфичните нужди на офисите и включва 24-часово обслужване за ремонт и поддръжка. Нашият професионален екип осигурява бърза реакция при възникване на аварии, покривайки широка гама от услуги, като ремонти на електрическа мрежа, ВиК инсталации, отоплителни системи, пребоядисване на стени и тавани, смяна на подови настилки, къртене, пробиване, монтаж и ремонт на мебелировка, дребни ремонти и други.

Абонаментната услуга Officefix предлага висока надеждност и включва ежемесечна профилактика на офисите в София, с цел поддръжка и предотвратяване на възникването на аварийни ситуации.

Разделно събиране на отпадъци

Услугата за разделно събиране на отпадъци Eco Box от Sauber.bg ви предоставя възможност за разделно събиране на отпадъци в офиса. Екипът ни ще ви предостави кошчета за разделно събиране на отпадъци. Контейнерите за разделно събиране на отпадъци са изработени с елегантен дизайн, който няма да загрози вашия офис, а ще се впише дискретно в общата атмосфера на помещенията.

Услугата Eco Box за включва ежеседмично изхвърляне на събраните отпадъци, тяхното структуриране и извозване до специализирани депа за рециклиране.

Почистване на Прозорци в София

Sauber предлага професионално почистване на прозорци в София, осигурявайки блестящи и кристално чисти стъкла. Нашите експерти използват специализирани инструменти и екологични препарати, които гарантират безупречна чистота и дълготраен ефект. Независимо дали става въпрос за жилищни или търговски обекти, ние осигуряваме почистване на прозорци на високо ниво, премахвайки замърсявания, прах и петна. Sauber се грижи за безопасността и ефективността на всеки процес, като предлага абонаментни планове за редовна поддръжка и еднократни услуги за специфични нужди.

 

Почистване на фасади в София

Sauber предоставя услуги за професионално почистване на фасади в София, гарантирайки чистота и свежест на външните стени на вашата сграда. Ние използваме модерни техники и висококачествени почистващи препарати, които отстраняват упорити замърсявания, прах и наслоявания, без да увреждат повърхностите. Нашите екипи разполагат с необходимото оборудване за работа на височина и осигуряват бързо и ефективно почистване на фасади на всякакви видове сгради – от жилищни комплекси до бизнес обекти. Sauber предлага индивидуални и абонаментни решения за поддръжка на фасади, които запазват естетическия вид и дълголетието на вашата сграда.

Почистване на витрини в София

Sauber е водеща компания за почистване на витрини в град София, предоставяйки висококачествени услуги за търговски и бизнес обекти. Нашите специалисти използват професионални техники и безвредни препарати, които осигуряват перфектна чистота и блясък на витрините. Ние се грижим за премахването на всякакви замърсявания, петна и следи от пръсти, за да представим вашите продукти и услуги в най-добрата светлина. Sauber предлага гъвкави решения – от еднократни почиствания до редовни абонаментни услуги, които поддържат витрините на вашия бизнес в безупречно състояние и привличат повече клиенти.

 

Професионално Почистване За корпоративни клиенти

От услугата почистване за корпоративни клиенти вече се възползваха фирми като Кауфланд, Лидъл, Райфайзен Банк, M-tel, Renault, Виваком, Alpha Bank, както и търговските центрове – Мол София, City Center София, други. Това е комплексна услуга по почистване, която включва цялостно почистване на обект – офис помещения, магазини, коридори, фоайета, стълбищни площадки и др.

Доставка на хигиенни консумативи

Освен услуги по почистване, Sauber.bg предлага и услуги по поддръжка, зареждане и доставка на хигиенни консумативи и перилни и почистващи препарати. Тази услуга пести време и енергия от пазаруване или избиране на точните консумативи. Sauber.bg предлага само продуктим, които са екологично съобразени и няма да навредят на здравето ви.

Свържете се с нас по телефон, имейл office@sauber.bg или чрез контактната форма на сайта за да получите допълнително информация по услугите за почистване за гр. София!