почистване на фасади

Фирма за професионално почистване Sauber предлага еднократно и абонаментно почистване на фасади от различен тип и повърхност, включително и фасади на трудно достъпни места. 

Начало Услуги Професионално почистване на фасади

Професионално почистване на Фасади

Предлагаме абонаментна и еднократна услуга за почистване на фасади от различен тип – каменни, замазка, стъкло и други. Вашите фасадни повърхности ще са още по-блестящи. Ние гарантираме изряден вид.

Ние в Sauber разполагаме с модерна техника и отлично обучени екипи за почистване на различни по вид и размер  фасадни повърхности – телескопи за височинно почистване, скелета, вишки и друга специализирана техника.

Почистване на трудно достъпни фасади

 Фирма за почистване Sauber предлага професионално почистване на фасади на сгради, включително офиси, търговски обекти, молове, банки и жилищни комплекси.

Нашият екип от опитни специалисти използва съвременни технологии и висококачествени почистващи препарати, за да осигури перфектно почистване на всякакъв тип фасадни материали – стъкло, метал, камък, керамика и други.

Ние разбираме важността на добре поддържаната фасада за добрия имидж на вашия бизнес и безопасността на сградата. Гарантираме отлично отношение, бързо и ефективно обслужване и дълготрайни резултати. Свържете се с нас за индивидуална оферта и професионално почистване, което ще възвърне блясъка на вашата сграда.

Почистване на ФаСАДНИ вИТРИНИ И сТЪКЛЕНИ пОВЪРХНОСТИ

Освен фасади, предлагаме и професионално почистване на фасадни витрини стъклени повърхности от всякакъв вид. Предлагаме грижа за материалите и щадяща повърхностите професионална техника на почистване и използвани препарати, включително дейонизирана вода за блестящ завършек. 

Какво да очаквате при професионалното почистване на вашата фасада? 

 При трудно достъпни места работим с професионални алпинисти, които са натрупали дълъг опит и могат да отстранят всякакви замърсявания без значение от височината на сградата или повърхността. 

Работим по съвременни методи, което ни позволява да почистим всички трудно достъпните места и замърсените фасадни повърхности с различна архитектура.

Спазваме всички съвременни изисквания за безопасност.

В зависимост от степента на замърсяване, вида на фасадата и нейната облицовка избираме най-подходящите препарати и прилагаме различни техники за почистване.

Предлагани услуги

  • Почистване на фасади чрез водоструене
  • Ръчно почистване на прозорци, стъклени, керамични и други окачени фасади
  • Почистване на фасади чрез пароструене
  • Почистване на фасади с дейонизирана вода
  • Импрегниране на каменни облицовки
  • Почистване на графити
  • Машинно измиване на силози и резервоари

Цени за професионално почистване на фасади

Поради спецификата на всяка зонa за почистване, за нас е важно да разберем повече за характерните особености на обекта – квадратура, повърхност, височина, степен на замърсеност и други. При необходимост наш специалист ще направи оглед. Така ще можем да дадем коректна информация и ще калкулираме най-добрата цена.

Предлагаме професионално почистване на фасади в следните градове: 

Попитайте за нашите услуги, като изпратите Вашето запитване онлайн или се свържете с нас на посочените телефони.

Фирма за професионално почистване Sauber, освен почистване на фасадни повърхности, витрини и трудно достъпни места, предлага и следните услуги: 

Често Задавани Въпроси

Колко често е добре да се почистват фасадите? 

Честотата на почистване на фасади зависи от няколко фактора, включително местоположението на сградата, климатичните условия, вида на фасадата и замърсителите. Ето някои общи насоки:

Градски зони: В градските зони, където има повече прах, замърсявания от автомобили и промишлени замърсители, фасадите трябва да се почистват поне два пъти годишно.

Близост до морето: Сгради, разположени близо до морето, са изложени на солена мъгла и корозия, което изисква по-често почистване – около три до четири пъти годишно.

Зони с високо замърсяване: В райони с високо замърсяване на въздуха, като промишлени зони, фасадите може да изискват почистване на всеки три до шест месеца.

Стъклени фасади: Стъклените фасади обикновено се нуждаят от по-често почистване, за да се поддържа техният блясък и прозрачност – поне три до четири пъти годишно.

Фасади с каменни облицовки: Каменните фасади могат да се почистват по-рядко, но все пак е препоръчително да се извършва професионално почистване поне веднъж годишно, за да се предотврати натрупването на мръсотия и растежа на мъхове и лишеи.

Винаги е добре да се консултирате с професионална почистваща фирма, като Sauber.bg, за да получите индивидуална оценка и препоръка за честотата на почистване, съобразена с конкретните условия и нужди на вашата сграда.

Колко време отнема почистването? 

Времето, необходимо за почистване на фасада, може да варира значително в зависимост от няколко фактора:

Размер на фасадата: По-големите сгради с по-голяма площ за почистване ще изискват повече време.

Тип на фасадата: Различните материали (стъкло, камък, метал, керамика) могат да изискват различни методи и време за почистване.

Ниво на замърсяване: По-силно замърсените фасади ще изискват повече време и усилия за почистване.

Метод на почистване: Някои методи, като ръчно почистване или бластиране, могат да отнемат повече време в сравнение с машинно почистване.

Достъпност на фасадата: Фасадите на по-високи сгради или такива с труден достъп могат да изискват специализирано оборудване и повече време за почистване.

Примерни времеви рамки:

Малки и средни сгради: За малки и средни сгради, като магазини или малки офиси, почистването може да отнеме от няколко часа до един ден.

Големи търговски обекти и офиси: За по-големи сгради, като молове или офис комплекси, почистването може да отнеме от един до няколко дни.

Високи сгради: За небостъргачи и многоетажни сгради, почистването на фасадата може да отнеме от няколко дни до една седмица или повече, в зависимост от сложността и изискванията за безопасност.

За да получите точна оценка на времето за почистване на конкретна фасада, е най-добре да се консултирате с професионална почистваща фирма като Sauber.bg, която може да направи оглед на място и да предостави персонализирана оферта.

Как се чистят графити? 

Почистването на графити изисква специализирани методи и продукти, за да се постигне ефективно и безопасно отстраняване без повреда на повърхността. Първата стъпка е да се оцени вида на повърхността и типа боя, използвана за графитито. Въз основа на това се избира най-подходящият метод за почистване. Сред най-често използваните методи са химическите препарати, водоструйното и пароструйното почистване, както и пясъкоструйното почистване. Химическите препарати се нанасят върху графитито и след определено време се отстраняват с вода и четка. Водоструйното и пароструйното почистване използват вода или пара под високо налягане, докато пясъкоструйното почистване използва абразивни материали.

След почистването на графитито е препоръчително да се нанесат защитни покрития, които улесняват бъдещото почистване и предотвратяват залепването на нови графити. Важно е да се спазват всички мерки за безопасност при работа с химически препарати и оборудване под високо налягане, като се използват подходящи защитни средства. Професионалните почистващи фирми, като Sauber.bg, разполагат с необходимото оборудване и опит за ефективно и безопасно почистване на графити от различни видове повърхности.

 

 

 

Защо Sauber?

Sauber предлага гарантирано и сертифицирано качество на услугата, която се адаптира към Вашите потребности. Като професионалисти, ние не допускаме случайности. Ние изготвяме план след предварителен оглед на обекта. Този план включва точно онези дейности по почистване на офиси и домове, от които имате нужда.