Техническа поддръжка

  • Ремонт на повредите в офиса
  • Бърза реакция при авария
  • 24-часово обслужване
  • Редовна профилактика
  • Гарантирано качество
Начало Услуги Техническа поддръжка

Забравете за повредите!

Техническа поддръжка е абонаментна услуга за офиси и включва поддръжка и ремонт на:

Електрическата мрежа

Разполагаме със специализиран екип за поддръжка на електрическата мрежа в изправно състояние. Тази дейност е част от пакета Техническа поддръжка.

За повече информация се свържете с нас.

Ние в Sauber, фирма за професионално почистване и поддръжка на офици и домове, сме на линия.

ВИК ИНСТАЛАЦИЯ

ВиК инсталациите са сред тези елементи на инфраструктурата на дома и офиса, чиято изправност е в основата на комфорта.

Разполагаме със специализиран екип за поддръжка на ВиК инсталации в изправно състояние. Тази дейност е част от пакета Техническа поддръжка. В услугата се включват разнообразни ВиК работи, за да се избягнат течове, поява на мухъл, и други.

За повече информация се свържете с нас.

Ние в Sauber, фирма за професионално почистване и поддръжка на офици и домове, сме на линия.

Бояджийски услуги

Бояджийските услуги са част от пакета абонаментни услуги Офис Фикс за техническа поддръжка на офиси, предлаган от фирма за професионално почистване Sauber. Едно от нашите големи предимства е това, че получавате всичко накуп: боядисване и почистване след ремонт или боядисване. Знаете колко досадно е да издирвате кой да свърши работата след като сте били посетени от бояджийска бригада. Когато сключите абонаментен договор за техническа поддръжка на офиса, този проблем автоматично отпада.

Мебелировка

Офис Фикс е абонаментна услуга. Предлага се от фирма за професионално почистване Sauber.

Предимствата да използвате тази услуга са спестяване на време за търсене на майстори по поддръжка на мебелите, които да извършват ремонт на повредите в офиса. Ние се грижим за Вашия офис. Реагираме бързо при авария. Имате директна връзка с нашите екипи.

Осигуряваме 24-часово обслужване.

Редовна профилактика – нашите техници редовно правят преглед на мебелировката и така предотвратяват сериозните проблеми.
Гарантираме качество на поддръжката и ремонта.

Подови настилки, стени и тавани

Освен професионално почистване ние в Sauber имаме специализирани екипи за поддръжка и ремонт на подови настилки, стени и тавани.

Заедно с други подходящо подбрани дейности, предлагаме тази услугаа в специален пакет, наречен офис фикс.
Профилактиката, която провеждаме ежемесечно преодтвратява сериозните повреди.

Предимствата да се възползвате от Офис Фикс са: спестяване на време и средства и предотвратяване на бъдещи аварии. 24/7 – нашите специалисти са денонощно достъпни при сключване на договор. Бързи и лесно можете да се свържете с нас. Ние осигуряваме материали и части, нужни за ремонта и гарантираме тяхното качество.

Ремонтът и поддръжкат се извършват в удобно за вас време.
Услугата се предлага в зависимост от размера на Вашия офис.

Къртене и пробивани

Пакетът Офис ФИКС е абонаментна услуга, предлагана на фирми и корпоративни клиенти. В него се влючват дейности по техническа поддръжка и ремонт на електрическата мрежа и ВиК инсталацията, отоплителните системи, врати, прозорци и щори, мебели, подови настилки, стени и тавани, бояджийски услуги, други дребни ремонти.

Работата по къртене и пробиване е част от преустройството и значителни ремонти на помещения и сграда. Извършва с подходяща техника и в специален режим.

Кога се налага къртене и пробиване?
Налага се при необходимост от преместване на стени и други конструкции от артитектурата на сградата под технически надзор и предварителен проект. При смяна на санитарията – плочки от файянс и теракот в сервизни помещения, бани и тоалетни. Други, които не е описано тук.

Нашият опит в професионалното почистване ни научи да се справяме с работата с бързо и качествено, с минимално запрашаване. След приключване на работата отпадъците са събрани и изнесени.

Препоръчително е ползването на услугата да е предварително заявена с цел по-добрата организация.

Врати, прозорци, щори

Абонаментна техническа поддръжка и ремонт на врати, прозорци и щори. Абонаментна услуга от Sauber – фирма за професионално почистване

Отоплителни системи

Дребни ремонти

Техническата поддръжка на офиси включва дребни ремонти, които помагат на фирмата да преотврати сериозните повреди по инфраструктурата – вик, отопление, ел-инсталация. Освен професионално почистване, екипът на Sauber предлага на своите корпоративни клиенти абонаментни договори заа техническа поддръжка.

Как работим?

R

Професионални техници провеждат ежемесечна профилактика във Вашия офис, осигуряват поддръжка и предотвратяват бъдещи аварии.

R
При откриване на проблеми техниците извършват ремонт в момента на огледа или в удобно за Вас време.
R
Набавяме нужните за Вас резервни части.
R
Услугата осигурява 24 часово обслужване.
R
При възникнала авария, технически екип ще бъде на мястото до 2 часа от подаване на сигнала.
R
Услугата се предлага в зависимост от квадратурата на Вашия офис и честотата на ремонтните дейности, като целим да предложим индивидуални решения.

ПАКЕТИ

Start

24 часа helpdesk

Профилактика

Q

Ремонти

Q

Спешни повиквания

Standart

24 часа helpdesk

Профилактика

Ремонти

Q

Спешни повиквания

Premium

24 часа helpdesk

Профилактика

Ремонти

Спешни повиквания

Защо Sauber?

Sauber предлага гарантирано и сертифицирано качество на услугата, която се адаптира към Вашите потребности. Като професионалисти, ние не допускаме случайности. Ние изготвяме план след предварителен оглед на обекта. Този план включва точно онези дейности по почистване на офиси и домове, от които имате нужда.