почистване на прозорци

Фирма за професионално почистване Sauber предлага еднократно и абонаментно почистване на прозорци и дограма, витрини, стъклени врати и повърхности.

Начало Услуги Професионално почистване на прозорци

Професионално Почистване на прозорци

Предлагаме абонаментна и еднократна услуга за почистване на прозорци и дограма. Вашите витрини, стъклени врати и повърхности от стъкло ще са още по-блестящи. Ние гарантираме изряден вид.

Ние в Sauber разполагаме с модерна техника и отлично обучени екипи за почистване на различни по вид и размер стъклени, и почистване на фасадни повърхности – телескопи за височинно почистване, скелета, вишки и друга специализирана техника.

Почистване на Стъклени повърхности

Фирма за почистване Sauber предлага професионално почистване на витрини на магазини, големи търговски обекти, молове и банки. Гарантираме добро отношение, високо качество на използваните професионални почистващи препарати и качествено измиване на стъклени повърхности. 

Почистване на дограма

Освен прозорци, предлагаме и професионално почистване на дограма от всякакъв вид. Предлагаме грижа за материалите и щадяща повърхностите професионална техника на почистване и използвани препарати. 

Почистване на трудно достъпни прозорци и стъклени покриви

При трудно достъпни места работим с професионални алпинисти, които са натрупали дълъг опит и могат да отстранят всякакви замърсявания без значение от височината

Работим по съвременни методи, което ни позволява да почистим всички трудно достъпните места и замърсените стъклени повърхности с различна архитектура.

Спазваме всички съвременни изисквания за безопасност.
В зависимост от степента на замърсяване, вида на стъклото, дограмата и нейната облицовка избираме най-подходящите препарати и прилагаме различни техники за почистване.

Поради спецификата на всяка зонa за почистване, за нас е важно да разберем повече за характерните особености на обекта – квадратура, повърхност, височина, степен на замърсеност и други. При необходимост наш специалист ще направи оглед. Така ще можем да дадем коректна информация и ще калкулираме най-добрата цена.

Предлагаме почистване на стъкла, прозорци, и стъклени повърхности в следните градове: 

 

Попитайте за нашите услуги, като изпратите Вашето запитване онлайн или се свържете с нас на посочените телефони.

Фирма за почистване Sauber, освен почистване на стъклени повърхности, прозорци и витрини, предлага следните услуги: 

 

Защо Sauber?

Sauber предлага гарантирано и сертифицирано качество на услугата, която се адаптира към Вашите потребности. Като професионалисти, ние не допускаме случайности. Ние изготвяме план след предварителен оглед на обекта. Този план включва точно онези дейности по почистване на офиси и домове, от които имате нужда.