Почистване Пловдив

Фирма Sauber извършва абонаментно почистване на офиси и домове на територията на град Пловдив. Свържете се с нас за повече информация. Ние предлагаме и техническа поддръжка за корпоративни клиенти, доставка на хигиенни консумативи, помощ при разделно събиране на отпадъци.

Начало Контакти Почистване Пловдив

Фирма Sauber предлага професионално почистване в Пловдив

Пловдив е един от най-бързо развиващите се градове в България. В последното десетилетие тук се изградиха промишлени предприятия, както изцяло с българско, така и с чуждо участие. Обширни търговски площи, представителства на автомобилни гиганти и производители на селскостопанска техника, се появиха в близост до магистралата. Освен от географските и инфраструктурни предимства, наличието на фирми за професионални услуги създаде  предпоставки за това развитие. Защо да заложите на нас, екипа на Sauber, сред всички фирми за почистване, които предлагат професионални услуги в Пловдив? Sauber има над 10 години опит в сферата на почистване на домове и офиси. Имаме повече от 300+ доволни корпоративни и частни клиенти. Имаме уменията, с които да посрещнем изискванията и да ви предложим комплексно решение. Използваме висококачествени продукти, които щадят природата и не вредят на здравето на хората. Заедно с консултантите на Sauber.bg имате възможност да изберете набор от услуги. Ще оптимизираме заедно с вас разходи и времето. Разгледайте нашите услуги в сферата на професионално почистване в Пловдив и областта.

Почистване на офиси Пловдив

Услугата включва две възможности: абонаментно почистване и еднократно, при необходимост.

Абонаментното почистване на офиси включва хигиена на работни помещения, канцеларии, санитарни и сервизни помещения, коридори, стълбищни площадки и фоайета, заседателни зали. Също така, екипът предлага поддръжка на чистота в асансьори, производствени помещения, според съответния тип бизнес и др. Можете да поръчате и услуга за регулярна грижа за цветя, изхвърляне на отпадъци.

Вторият вид предлагане на услугата е свързана с еднократно основно почистване на офис. В пакета се включва почистване на прозорци – дограма, витрини, щори; на тапицерии и мека мебел; на всички типове подови настилки – твърди и меки; хигиена на санитарни помещения – мебели за банята, фаянс, теракот и др.

Фирма Sauber гарантира високо качество на професионалната услуга – блестяща чистота, уют и комфорт на работната среда. Отстраняват се трайни замъртявания, застрашаващи здравето на вашите служители!

Почистване на домове Пловдив

Предлагаме професионално почистване на домове: абонаментно или частично/еднокрано, според нуждите на вашето жилище. 

Основното почистване на домове е комплексна услуга и включва почистване на прозорци и дограма, щори, мека мебел, почистване на подовете във всички помещения на вашия дом, както и почистване на тераси, бани и тоалетни. Sauber ще предостави първокласно качество с оборудването и професионалния екип за почистване на мека мебел и почистване на килими в Пловдив.

Ако предпочетете абонаментно почистване на дома за вашия дом в Пловдив, то ще получите гаранция за маскимална чистота на дома.

За корпоративни клиенти

Sauber предлага специална услуга за почистване при корпоративни клиенти с големи офиси на един или няколко етажа, бизнес сгради, складове и др. Нашите корпоративни клиенти – Кауфланд, Лидъл, M-tel, Виваком, Райфайзен Банк, Алфа Банк, както и търговски центрове – City Center Sofia, Mall of Sofia, други, вече се възползваха от услугата по почистване и се убедиха във високите стандарти за качество. Тази комплексна услуга включва цялостно почистване на обект – магазини, коридори, фоайета, офиси, стълбищни площадки, асансьори, прозорци на сградата и фасади.

Техническа поддръжка

Sauber предлага техническа поддръжка за гр. Пловдив. Представяме ви абонаментна услуга „Officefix”. Тя е разработена специално за офис помещения и включва 24/7 обслужване за ремонт на аварии. Професионално обученият екип реагира навременно при повикване, като услугата включва отстраняване на повреди на ВиК инсталация, електрическо захранване, отоплителни системи, както и пребоядисване, къртене, пробиване, обзавеждане с мебелировка и дребни ремонти.

Изключително надеждна, абонаментната услуга Officefix включва ежемесечна профилактика на офиси в гр. Пловдив с цел поддръжка и превенция на аварии.

Разделно събиране на отпадъци

Възползвайте се от абонаментна услуга Eco Box – разделно събиране на отпадъци в офиса. Екипът на Sauber предоставя специални кошчета за разделно събиране на отпадъци, които ще бъдат поставени във вашите офис помещения.

Услугата Eco Box е достъпна в гр. Пловдив и включва ежесемично изхвърляне на събраните отпадъци, структуриране и извозване до специализираните депа за рециклиране в Пловдив.

Доставка на хигиенни консумативи

Освен на услугите по почистване можете да спрете вниманието си и на услугата по поддръжка и зареждане с перилни и почистващи препарати и хигиенни консумативи на Sauber. Това е услуга, която спестява много време и енергия от пазаруване, четене на етикети и проучване на марки – за да купите точните перилни препарати. Sauber ще ви предостави професионални почистващи препарати и консумативи, екологично съобразени и безвредни за здравето.

Свържете се с нас по телефон, по имейл или чрез контактната форма на сайта, за да получите допълнително информация по услугите за почистване в Пловдив и областта!

Спестете Време и пари със Sauber. Вече 15 години предлагаме услуги за работното място и дома, които отговорят на високи стандарти. Гарантираме качествено свършената работа, съобразена с вашите изисквания и нужди. В Пловдив можете да се свържете с нас на:

0893/ 559 860

plovdiv@sauber.bg

Локации на Почистваща фирма Sauber в България

Защото Sauber има повече от 10 години опит в почистването и много доволни клиенти. Защото Sauber е близо до вас и предлага професионално почистване в София и околните населени места.

Разгледайте нашите услуги:

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 844

Варна

varna@sauber.bg

0899/ 959 913

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 844

Велико Търново

tarnovo@sauber.bg

0893/ 559 844

Стара Загора

zagora@sauber.bg

0897/ 001 711

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Шумен

shumen@sauber.bg

0899/ 959 913

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0899/ 959 913

Шумен

shumen@sauber.bg

0899/ 959 913