Индустриално Почистване

Екипът на фирма за почистване Sauber, състоящ се от над 1000 квалифицирани хигиенисти, е специализиран в индустриалното почистване. Нашите професионалисти се грижат за безупречното състояние на вашите индустриални обекти – от малки производствени цехове до големи заводи. Ние осигуряваме комплексно почистване, включващо премахване на отпадъци, почистване на подови настилки, дезинфекция и възстановяване на реда, за да гарантираме, че вашето пространство е готово за следващото предизвикателство. Доверете се на Sauber за надеждни и ефективни решения за индустриално почистване.

Начало Услуги Индустриално почистване

Професионално индустриално почистване

Екипът на Sauber е тук, за да осигури безупречна чистота и ред във вашите индустриални обекти. Нашите професионални хигиенисти са специализирани в почистването на производствени и промишлени зони, осигурявайки бързо и ефективно премахване на отпадъци, почистване на подови настилки, дезинфекция и възстановяване на пространството до първоначалното му състояние. Независимо дали става въпрос за производствени халета, складови помещения или големи заводи, ние се грижим за всичко, за да можете вие и вашият екип да се фокусирате върху важните неща. Доверете се на Sauber за професионално индустриално почистване, което надминава очакванията.

Инустриалното почистване може да включва:

  • Дезинфекция на санитарни помещения и зареждане с консумативи
  • Пране на мокети и килими
  • Почистване и измиване на стъкла и витрини
  • Изхвърляне на отпадъци
  • Почистване на кухненски бокс, измиване на съдове
  • Забърсване на врати, контакти, дограма и парапети
  • Почистване на климатици, обезпрашаване и изпиране на филтри
  • Почистване на подова настилка – прахосмучене и/или измиване
  • Обезопрашаване и дезинфекция на бюра, мебели и офис техника
  • Измиване на осветителни тела

 

Почистване На Халета и инсутриални обекти 

Професионална фирма за почистване Sauber предлага професионални почистващи услуги за халета и индустриални обекти, осигурявайки високо ниво на чистота и безопасност. Нашият екип извършва дезинфекция на санитарни помещения и зареждане с консумативи, както и пране на мокети и килими, за да гарантираме здравословна работна среда. Почистваме и измиваме стъкла и витрини, изхвърляме отпадъци и се грижим за поддържането на чистота в кухненския бокс, включително измиване на съдове. Забърсваме врати, контакти, дограма и парапети, почистваме климатици, обезпрашаваме и изпираме филтри, както и почистваме подовите настилки – прахосмучене и/или измиване. Освен това, осигуряваме обезопрашаване и дезинфекция на бюра, мебели и офис техника, както и измиване на осветителни тела. Доверете се на Sauber за комплексно и ефективно почистване на вашите индустриални пространства.

Включва:
R

Подсушаване и полиране 

R

Избърсване на врати, стъклени преградни стени, парапети.

R

Изхвърляне на боклук

Почистване на складове и производствени бази

Sauber предлага професионални почистващи услуги за складове и производствени бази, гарантирайки безупречна чистота и ефективност. Нашият опитен екип се грижи за дезинфекция на санитарни помещения и зареждане с консумативи, както и за пране на мокети и килими.

Почистваме и измиваме стъкла и витрини, изхвърляме отпадъци и поддържаме чистота в кухненските зони. Забърсваме врати, контакти, дограма и парапети, почистваме климатици, обезпрашаваме и изпиране на филтри, както и поддържаме подовите настилки чрез прахосмучене и/или измиване.

Обезопрашаваме и дезинфекцираме бюра, мебели и офис техника, и осигуряваме измиване на осветителни тела. Доверете се на Sauber за цялостно и надеждно почистване на вашите складови и производствени пространства.

Защо SAUBER?

Когато се доверите на Заубер, Вие получавате отлични резултати, които са напълно съобразени с Вашите очаквания и изисквания.
R

Фирмата е сертифицирана

по ISO 9001:2000 – Система за управление на качеството, BS OHSAS 18001- Система за управление на здравето и безопасността и ISO 14001 – Система за управление на околната среда.

R

Професионализъм

Ние се грижим за професионалното обучение и квалификация на нашите служители. По този начин гарантираме висококачествено изпълнение на всяка, поставена от клиентите ни задача.
R

Качество

Зад всеки поет ангажимент заставаме с доброто си име и престижа на компанията, които превръщаме в стандарт за качество и еталон за добре свършена работа.
R

Удобство

Безупречните резултати са най-голямата ни мотивация, а комфортът на клиентите е нашата мисия. Изпълняваме я отговорно, безкомпромисно, с удоволствие.

Клиенти, които ни се довериха