Почистване На Витрини

Екипът на фирма за почистване Sauber от над 1000 квалифицирани хигиенисти е специализиран в работата с почистването на витрини, търговски комплекси, бизнес сгради, производствени зони, вериги магазини, банки, шоуруми, супермаркети и хипермаркети в цялата страна.

Начало Услуги Почистване на витрини

Ежедневно почистване

Периодично почистване

витрини и Стъкло

Периодично почистване на витрини и стъкло

Поддръжка и почистране на витрини от съклени повърхности и запазване на тяхното качеството.

Като отделна услуга или в допълнение към почистване на офиси, можем да Ви предложим основно почистване на всякакъв тип витрини, изложбени помещения и стъклени повърхности. 

Включва:

R

Машинно почистване на твърди подови настилки

R

Основно почистване на кухненски и сервизни помещения

R

Измиване на прозорци и дограма, стъклени преградни стени

R

Почистване на окачени тавани

R

Почистване на фасади и труднодостъпни места по алпийски способ

R

Почистване на рекламни табели

R

Машинно изпиране на меки подови настилки

R

Машинно изпиране на тапицерия и мека мебел

R

Основно почистване и дезинфекция на санитарни помещения

R

Почистване на осветителни тела, климатични и вентилационни отвори

R

Измиване на вертикални и хоризонтални щори, външни решетки

Ежедневно почистване на стъклени витрини

Дейността обхваща широк диапазон от услуги в областта на почистването на витрини. На базата на предварително уговорените с клиента изисквания, извършваме почистването в удобно време – преди началото или след края на работния ден. При необходимост и след предварителна заявка, имаме възможност да осигурим целодневно присъствие на дежурен хигиенист за почистване на витрини и стъклени повърхоности.

Периодично почистване на витрини и рамки според предварително договорените условия. Ежедневното почистване е най-ефективният метод за поддържане на чистота и привлекателност на витрините на вашият бизнес

Включва:
R

Измиване на замърсени повърхности 

R

Подсушаване и полиране 

R

Избърсване на врати, стъклени преградни стени, парапети.

R

Периодично почистване на стъклени повърхности, осветителни тела и др.

Височинно Почистване на Прозорци и фасади

Освен стандартните почистващи услуги, фирма за почистване Sauber има капацитета да поемем проекти за височинно почистване на прозорци, свързани с използване на професионално оборудване – скелета, вишки и друга специализирана техника. Предлагаме както еднократна, така и абонаментна услуга за почистване на Вашите витрини, фасади, стъклени врати и повърхности. Благодарение на висококачествената технология, която използваме и обучените ни специалисти, гарантираме впечатляващи резултати.

За проекти, включващи труднодостъпни пространства, работим с професионални алпинисти. Обучени и с дългогодишен опит, те могат да отстранят всякакви замърсявания без значение от височината, спазвайки всички съвременни изисквания за безопасност.

Работим по модерни методи, високи стандарти за качество на услугата и разполагаме с капацитет за почистване на замърсени фасадни повърхности с различна архитектура.

В зависимост от степента на замърсяване, вида на фасадата и нейната облицовка, избираме най-подходящите препарати и прилагаме различни техники за почистване на фасади от всякакъв тип. 

Поради спецификата на всеки проект, при необходимост, наш специалист ще направи предварителен оглед. За нас е особено важно да разберем повече за характеристиките на обекта – квадратура, повърхност, височина, степен на замърсеност и други. В резултат, можем да Ви подадем коректна информация и да калкулираме най-добрата цена.

Защо SAUBER?

Когато се доверите на Заубер, Вие получавате отлични резултати, които са напълно съобразени с Вашите очаквания и изисквания.
R

Фирмата е сертифицирана

по ISO 9001:2000 – Система за управление на качеството, BS OHSAS 18001- Система за управление на здравето и безопасността и ISO 14001 – Система за управление на околната среда.

R

Професионализъм

Ние се грижим за професионалното обучение и квалификация на нашите служители. По този начин гарантираме висококачествено изпълнение на всяка, поставена от клиентите ни задача.
R

Качество

Зад всеки поет ангажимент заставаме с доброто си име и престижа на компанията, които превръщаме в стандарт за качество и еталон за добре свършена работа.
R

Удобство

Безупречните резултати са най-голямата ни мотивация, а комфортът на клиентите е нашата мисия. Изпълняваме я отговорно, безкомпромисно, с удоволствие.

Клиенти, които ни се довериха