Професионално почистване на дома след ремонт и строителство

Предлаганата услуга е разновидност на стандартното почистване. Целта е да се премахнат остатъчни строителни отпадъци, за да може помещението да се приведе във вид, готов за използване.

Начало Услуги Почистване на домове Професионално почистване след ремонт и строителство

Почистване на домове след ремонт

Услугата „Почистване след ремонт“ е предазначена за жилища и къщи, след освежителни строителни дейности, така че да се приведат във вид, готов за нанасяне. Обикновено основната работа е свързана с дълбоко почистване на прах, изнасяне на груби остатъци от замазки и шпакловки, боя, лепило. По този начин се дава възможност да се продължи с по-фините дейности.

В следващия си етап тази услуга е подобна на основното почистване, като включва почистване на прозорци и дограма, подови настилки, бани и санитария, полиране на повърхности, мебели, меки подови настилки, осветителни тела и други по договорка.

Почистването на дома след ремонт може да се извършва на етапи, в зависимост от това до къде е стигнал ремонтът и какъв е планът му. Целта е да се предотврати натрупването на големи количества прах и строителни отпадъци. При почистването използваме специализирани препарати, които са предназначени за различен тип повърхност и щадят мебелите от изхабяване и нараняване.

Необходимо е посещение на място за по-точна преценка на степента на замърсеност, вид на ремонта и съответните активности, както и повърхностите, които да бъдат включени.

Това, което ние ще извършим за няколко часа на вас ще отнеме цяла седмица. Отдайте се на заслужена почивка, докато нашият екип работи за вас.

Защо Sauber?

Sauber предлага гарантирано и сертифицирано качество на услугата, която се адаптира към Вашите потребности. Като професионалисти, ние не допускаме случайности. Ние изготвяме план след предварителен оглед на обекта. Този план включва точно онези дейности по почистване на офиси и домове, от които имате нужда.