Контрасти и отчетливи цветове

​Особено актуална е комбинацията от черни стени с бели акценти и елементи от дърво.
Начало Блог Контрасти и отчетливи цветове

Ще маркираме някои тенденции, без да влизаме в подробности. В интернет има достатъчно специализирани сайтове, в които са представени топ идеи.

Особено актуална е комбинацията от черни стени с бели акценти и елементи от дърво.

Този тип дизайн за баня правят помещението да изглежда чисто и блестящо до футуризъм. Ъгли в основната гама, една идея по-светли или тъмно, подова настилка с повтарящи се елементи, наподобяващи невронна мрежа – и вие сте в своя космически кораб, иначе – в банята.

Ще маркираме някои тенденции, без да влизаме в подробности. В интернет има достатъчно специализирани сайтове, в които са представени топ идеи.

Осъвременяването на банята е истински приключение. Особено почистването след ремонт от този тип. Това, което помага да се преодолеят тези несгоди е очакваният краен резултат.

Дали най-накрая сте решили да разкарате от жилището си онези плочки, с които го купихте и които наподобяват обществена баня, или сте се наканили да смените архаичния кран на ваната – много изискан и много течащ.

Ето какво препоръчват дизайнерите:
Месинг. Този материал продължава да е отлична възможност да добавите лукс в ежедневието си.  Комбинират се както с бяло и розово, така с черно и графит. Особено елегантно изглеждат огледала в месингова рамка.

Дълбоки вани. Станаха особено актуални. Вярно, че банята изглежда като извадена от ретро филм. Затова пък се чувствате като лорд. И банята е има артистичен акцент.

Вградени светлини – зад всяка чупка сложете нещо светещо, зад огледалото също, под умивалника, зад поставката за четки. Нека светлината извира.

Нека стените са в „мрамор“. Съществуват съвременни облицовки, който ще направят инак странното помещение а изглежда като естествено продължение на Версай.

Каквото и да ви кажат: банята е Ваша, и вие избирате стила.

Ние сме близо до вас, и когато планирате времето за тюнинг, свържете се с нас с парола: почистване след ремонт.
                                        

Още от Блога

За смисъла на думата чист

За смисъла на думата чист

От деца чуваме: да влезе чист въздух, в планината на чист въздух, да почистим дома си, да почистим нашия град, налей ми чаша чиста вода, в чистата вода на ручея.