Абонаменти – още малко за нашите услуги за домакинства

Ще разкрием още информация относно нашите абонаменти, които станаха толкова използвани в последно време.
Начало Блог Абонаменти – още малко за нашите услуги за домакинства

Ще разкрием още информация относно нашите абонаменти, които станаха толкова използвани в последно време. Вече обяснихме какво означава пакетната услуга „Абонаментно почистване София“. Разкрихме и защо точно в столицата я предлагаме с приоритет и промоционално. Сега ще дадем пояснения за това какво е възможно по отношение на услугата почистване на домове. Предлагаме я в 3 варианта:  еднократно частично или основно почистване на домове, или абонаментно почистване.

Основно почистване

Нашите клиенти извън София обикновено поръчват еднократно основно почистване. Най-често поръчката се прави при смяна на сезоните или при големи празници, когато предстои да се събере цялата фамилия. Основно се чисти преди и след купони на тийнейджъри, когато родителите предпочитат да се доверят на фирма за почистване, която ще се справи професионално с резултатите от младежките веселби. Сватбите са друго събитие, което налага намесата на професионалисти. От една страна, това е период от живота на семейството, в който чистенето е последната грижа, от друга страна – ние го правим наистина перфектно и бързо. За няколко часа домът Ви ще светне, докато вие се справяте с други свои ангажименти.

Абонаменти

Когато става въпрос за столицата обаче, и тук, както при пакетите за бизнеса се предлага пакетно – Абонаментно почистване София. Услугата в конкретния случай включва няколко основни дейности. Ще споменем основните: Почистване на подове: както с твърди, така и с меки настилки. Почистването на мокет или друго подобно покритие се извършва до пълно подсушаване. Твърдите настилки: паркет, дюшеме, други ще оставим блестящо като стъкло – като огледало на пода. Почистване на прозорци: една дейност ,която е досадна за семейството и ние отменяме домакините в грижата за блестящите стъкла. Почистване и поддържане на изрядна хигиена в санитарните помещения.  Препаратите, които ползваме, освен че са щадящи природата, са от много високо качество. С тях, освен че се почистват идеално, плочките са като полирани – по тях не се задържа отлагания и мухъл. Услугата  „Абонаментно почистване София“  гарантира максимална чистота на дома. Свържете се с нас за повече информация.

Още от Блога

За смисъла на думата чист

За смисъла на думата чист

От деца чуваме: да влезе чист въздух, в планината на чист въздух, да почистим дома си, да почистим нашия град, налей ми чаша чиста вода, в чистата вода на ручея.