Абонамент: предоставяне на услуга или пакет услуги срещу преплатена сума.

Абонаментната услуга е особено популярна сред бизнеса.
Начало Uncategorized Абонамент: предоставяне на услуга или пакет услуги срещу преплатена сума.

Какво е абонамент?

Абонамент е услуга срещу прдеплатена сума.

Абонаментната услуга е особено популярна сред бизнеса. Фирмите предпочитат да изберат доставчик или изпълнител спроред оптималното съотношение: цена / качество. Разбира се, всеки се стреми да получи повече от предплатеното. В същото време професионалистите като нас, които се занимават с професионално почистване на офиси и домове се стремят да предоставят възможно най-високото качество. Това означава, че ние не се ограничаваме само в рамките на договора, а добавя от нас услуги и допълнителна труд, когато разберем, че клиентът се нуждае от това. Абонаментно почистване София. По всяка вероятност много хора ще се замислят защо точно в София. Де факто, като фирма за почистване с голям екип, ние предлагаме абонаменти във всички големи градове на страната.

Защо в София?

В София, нашата възможност да реагираме бързо са най-големи и разполагаме с най-много екипи. При това, възможно е да окажем специализирана помощ, каквата не е достъпна в малките населени места, поради спецификата на работата. Както вече сме представили в основната информация на нашия сайт, абонаментното почистване в София включва нашата дейност по хигиенизиране на офис-помещенията. Също така се грижим за сервизните площи и санитарни възли, както и комуникациите – стълби и коридори, когато нашите партньори пожелаят това. Може би ще се учудите, но ние обичаме да се грижим з комформа и да допринасяме за чудесна работна атмосфера. Поемаме: поддръжка на цветя и декорация в стаите и кабинетите, излъсканата до блядък повърхност и екрани на техниката в конферентните зали. И още: изхвърлянето на отпадъци и зареждане с чисти отпадъчни чували. Наша грижа също е следене на необходимостта и поставяне на хигиенни консумативи от най-високо качество – всичко това поемаме като ангажимент. За наши клиенти, при които през деня се осъществяват множество срещи на място и има голям човекопоток, осигуряваме в рамките на пакета Абонаментно почистване, дежурен хигиенист. Пояснения и пълна оферта можете да получите, като се свържете с нас. Благодарим Ви за доверието!

Още от Блога

За смисъла на думата чист

За смисъла на думата чист

От деца чуваме: да влезе чист въздух, в планината на чист въздух, да почистим дома си, да почистим нашия град, налей ми чаша чиста вода, в чистата вода на ручея.