Почистване София
Фирма Sauber извършва абонаментно почистване на офиси и домове на територията на София-град и област София. Свържете се с нас за повече информация. Ние предлагаме и техническа поддръжка за корпоративни клиенти, доставка на хигиенни консумативи, помощ при разделно събиране на отпадъци. 

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

1574 София, ул."Коста Лулчев" 2В

office@sauber.bg

02 9733764 / 02 973 38 21

Защо да изберете Sauber измежду всички  фирми за почистване?
Защото Sauber има повече от 10 години опит и много доволни клиенти.
Защото Sauber е близо до вас и предлага професионално почистване в София и околните населени места.

Разгледайте нашите услуги:

Почистване на офиси

Почистване на офиси в София се предлага е два варианта: основно по заявка и абонаментно.

"Абонаментното почистване София": включва третиране на работни площи, сервизни и санитарни помещения, конферентни зали, коридори, стълбища и фоайета, асансьори и производствени помещения. Екипът предлага и услуга изхвърляне на отпадъци, грижа за цветя и зареждане с хигиенни консумативи. "Абонаментно почистването София" осигурява дежурен хигиенист при вас по време на работния ден.

"Основното почистване на офис": обхваща измиване и полиране на прозорци, витрини и дограма, на различни видове щори; пране и подсушаване на различни подови настилки, мека мебел с подсушаване, хигиенизиране на санитарни помещения, фаянс и теракот. Sauber като фирма за почистване гарантираме качеството на услугите си.

Почистване на домове

Sauber предлага професионално почистване и на домове. Можете да изберете основно или частично еднократно , или абонаментно почистване София за домашни потребители.

Основната услуга е комплексна и включва: третиране на подове, измиване и полиране на прозорци, мека мебел и дограма, щори във всички стаи от вашия дом, както и хигиенизиране на тоалетна, баня, миене на тераси. При нас ще получите първокласно качество на обслужване, защото ние боравим с висококачествена техника и препарати. Услугата "Абонаментно почистване София" ще ви гарантира максимална чистота на дома.
 

За корпоративни клиенти

От услугата за корпоративни клиенти вече се възползваха фирми като Кауфланд, Лидъл, Райфайзен Банк, M-tel, Renault, Виваком, Alpha Bank, както и търговските центрове – Мол София, City Center София, други. Това е комплексна услуга по почистване, която включва цялостно почистване на обект – офис помещения, магазини, коридори, фоайета, стълбищни площадки и др.

Техническа поддръжка

Техническата поддръжка за София е абонаментна услуга „Officefix“. Разработена специално от Sauber.bg за нуждите на офиса, тя включва 24 часово обслужване за ремонт на повреди. Нашият професионален екип гарантира за бърза реакция при авария. Това включва ремонти на електрическа мрежа, ВиК инсталация, отоплителни системи, пребоядисване на стени и тавани, смяна на подови настилки, къртене, пробиване, мебелировка, дребни ремонти и др.

Абонаментната услуга Officefix е изключително надеждна, тъй като включва ежемесечна профилакткика на офиса в София с цел поддръжка и предотвратяване на възникване на аварии.

Разделно събиране на отпадъци

Абонаментна услуга Eco Box от Sauber.bg ви предоставя възможност за разделно събиране на отпадъци в офиса. Екипът ни ще ви предостави кошчета за разделно събиране на отпадъци. Контейнерите за разделно събиране на отпадъци са изработени с елегантен дизайн, който няма да загрози вашия офис, а ще се впише дискретно в общата атмосфера на помещенията.

Услугата Eco Box за включва ежеседмично изхвърляне на събраните отпадъци, тяхното структуриране и извозване до специализирани депа за рециклиране.

Прозорци и фасади

Sauber.bg предлага абонаментна или еднократна услуга за миене на прозорци и фасади. Тя включва грижа за витрини, стъклени врати и повърхности и фасади и ще ви осигури изряден външен вид на бизнес сградата.

Доставка на хигиенни консумативи

Освен услуги по почистване, Sauber.bg предлага и услуги по поддръжка и зареждане с хигиенни консумативи и перилни и почистващи препарати. Тази услуга пести време и енергия от пазаруване или избиране на точните консумативи. Sauber.bg предлага само продуктим, които са екологично съобразени и няма да навредят на здравето ви.

Свържете се с нас по телефон, имейл office@sauber.bg или чрез контактната форма на сайта за да получите допълнително информация по услугите за почистване за гр. София!

Sauber.bg
ул. Коста Лулчев 2В София, София 1113
Phone: 02 9733764 URL of Map

Използвайте тази форма за да изпратите Вашето запитване. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Sauber Location

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 848

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0897/ 001 701
02/9733764

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Плевен

pleven@sauber.bg

0893/ 559 848

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 848

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0893/ 559 844

Варна

varna@sauber.bg

0893/ 559 844