Почистване след събития и мероприятия 

Екипът на фирма за почистване Sauber, състоящ се от над 1000 квалифицирани хигиенисти, е специализиран в почистването след събития и мероприятия. Нашите професионалисти се грижат за безупречното състояние на вашето пространство след всякакви събития – от малки частни събирания до големи корпоративни мероприятия. Ние осигуряваме комплексно почистване, включващо премахване на отпадъци, почистване на подови настилки, дезинфекция и възстановяване на реда, за да гарантираме, че вашето пространство е готово за следващото предизвикателство. Доверете се на Sauber за надеждни и ефективни решения за почистване след всяко събитие.

Начало Услуги Почистване след събития и мероприятия

Почистване след фирмени събития и партита

След фирмени събития и партита, включително корпоративни мероприятия, екипът на Sauber е тук, за да осигури безупречна чистота и ред. Нашите професионални хигиенисти са специализирани в почистване на офиса ви след всякакви корпоративни събития, като осигуряват бързо и ефективно премахване на отпадъци, почистване на подови настилки, дезинфекция и възстановяване на пространството до първоначалното му състояние. Независимо дали става въпрос за конференции, бизнес срещи, фирмени партита или гала вечери, ние се грижим за всичко, за да можете вие и вашият екип да се фокусирате върху важните неща. Доверете се на Sauber за професионално почистване, което надминава очакванията.

Включва:

R

Машинно почистване на твърди подови настилки

R

Основно почистване на кухненски и сервизни помещения

R

Измиване на прозорци и дограма, стъклени преградни стени

R

Почистване на окачени тавани

R

Почистване на фасади и труднодостъпни места по алпийски способ

R

Почистване на рекламни табели

R

Машинно изпиране на меки подови настилки

R

Машинно изпиране на тапицерия и мека мебел

R

Основно почистване и дезинфекция на санитарни помещения

R

Почистване на осветителни тела, климатични и вентилационни отвори

R

Измиване на вертикални и хоризонтални щори, външни решетки

Почистване след корпоративни мероприятия и събития 

След корпоративни мероприятия и събития, екипът на фирма за почистване Sauber е тук, за да осигури безупречна чистота и ред във вашето пространство. Нашите квалифицирани хигиенисти са специализирани в почистването след различни корпоративни събития, като конференции, семинари, бизнес срещи и гала вечери. Ние предлагаме пълно почистване, включващо премахване на отпадъци, почистване на подови настилки, дезинфекция и възстановяване на реда, за да гарантираме, че вашето пространство е готово за следващото предизвикателство. С нашите професионални услуги, можете да бъдете уверени, че всичко ще бъде чисто и подредено, така че вие и вашият екип да можете да се фокусирате върху важните бизнес задачи.

Доверете се на Sauber за надеждни и ефективни решения за почистване след всяко корпоративно събитие.

Включва:
R

Подсушаване и полиране 

R

Избърсване на врати, стъклени преградни стени, парапети.

R

Изхвърляне на боклук

Почистване след конференции и големи събития

След конференции и големи събития, екипът на Sauber е готов да осигури безупречна чистота и възстановяване на пространството до първоначалното му състояние. Нашите над 1000 квалифицирани хигиенисти са специализирани в почистването след различни големи събития, като международни конференции, изложения, корпоративни събирания и гала вечери. Ние предлагаме цялостни услуги по почистване, включително събиране и изхвърляне на отпадъци, почистване на подови настилки, дезинфекция на повърхности, както и детайлно почистване на зали и общи пространства. Независимо от мащаба на събитието, нашите професионалисти работят ефективно и бързо, за да гарантират, че всичко ще бъде чисто и подредено. С нашите услуги, организаторите могат да се концентрират върху основните си задачи, знаейки че пространството ще бъде безупречно след всяко събитие. Доверете се на Sauber за надеждни и висококачествени решения за почистване след конференции и големи събития.

Защо SAUBER?

Когато се доверите на Заубер, Вие получавате отлични резултати, които са напълно съобразени с Вашите очаквания и изисквания.
R

Фирмата е сертифицирана

по ISO 9001:2000 – Система за управление на качеството, BS OHSAS 18001- Система за управление на здравето и безопасността и ISO 14001 – Система за управление на околната среда.

R

Професионализъм

Ние се грижим за професионалното обучение и квалификация на нашите служители. По този начин гарантираме висококачествено изпълнение на всяка, поставена от клиентите ни задача.
R

Качество

Зад всеки поет ангажимент заставаме с доброто си име и престижа на компанията, които превръщаме в стандарт за качество и еталон за добре свършена работа.
R

Удобство

Безупречните резултати са най-голямата ни мотивация, а комфортът на клиентите е нашата мисия. Изпълняваме я отговорно, безкомпромисно, с удоволствие.

Клиенти, които ни се довериха