Професионално почистване на прозорци и фасади

Еднократно и абонаментно почистване на прозорци и дограма, витрини, фасади, стъклени врати и повърхности. Фирма за почистване Sauber.
Начало Услуги Професионално почистване на прозорци и фасади

Почистване на прозорци и фасади

Предлагаме абонаментна и еднократна услуга за почистване на прозорци и дограма. Вашите витрини, фасади, стъклени врати и повърхности ще са още по-блестящи. Ние гарантираме изряден вид. Ние в Sauber разполагаме с модерна техника и отлично обучени екипи за почистване на различни по вид и размер стъклени, и фасадни повърхности – телескопи за височинно почистване, скелета, вишки и друга специализирана техника. При трудно достъпни места работим с професионални алпинисти, които са натрупали дълъг опит и могат да отстранят всякакви замърсявания без значение от височината Работим по съвременни методи, което ни позволява да почистим всички трудно достъпните места и замърсените фасадни повърхности с различна архитектура. Спазваме всички съвременни изисквания за безопасност. В зависимост от степента на замърсяване, вида на фасадата и нейната облицовка избираме най-подходящите препарати и прилагаме различни техники за почистване. Поради спецификата на всяка зонa за почистване, за нас е важно да разберем повече за характерните особености на обекта – квадратура, повърхност, височина, степен на замърсеност и други. При необходимост наш специалист ще направи оглед. Така ще можем да дадем коректна информация и ще калкулираме най-добрата цена. Попитайте за нашите услуги, като изпратите Вашето запитване онлайн или се свържете с нас на посочените телефони.

Защо Sauber?

Sauber предлага гарантирано и сертифицирано качество на услугата, която се адаптира към Вашите потребности. Като професионалисти, ние не допускаме случайности. Ние изготвяме план след предварителен оглед на обекта. Този план включва точно онези дейности по почистване на офиси и домове, от които имате нужда.