Почистване на офис техника За да подсигурите дългия живот и високото качество на работа на компютрите във вашия офис ....
За да подсигурите дългия живот и високото качество на работа на компютрите във вашия офис, то трябва да ги защитите не само с NOD 32, но и да поддържате компютърните кутии и кабели чисти и да не оставяте да се образуват трайни наслоявания на прах. Нашият професионален екип за офис почистване е обучен да почиства правилно офис техниката, както от външна, така и от вътрешна страна на компютърната кутия. Освен нея, не бива да забравяме и монитора, клавиатурата, мишката и свързващите кабели.

Клавиатурата
Клавиатурата е вместилище на всякакви видове замърсявания – прах, мъртви клетки, разляти течности, дори и хранителни остатъци, ако служителите ви държат храна или обядват на бюрата си. Екипът по почистване ще се погрижи да почисти изрядно клавиатурата на всеки компютър, като се погрижи да отстрани, както засъхнали петна, така и попадналите между и под бутоните дребни боклуци.

Мониторът
Мониторът на компютъра или лаптопа, на които работите вие или вашите служители ви облъчва ежедневно и замърсеният дисплей може да навреди на здравето ви. Екипът от професионалисти на Sauber.bg е екипиран със специални препарати за почистване на техника, които отстраняват и най-упоритите петна и власинки, които са се наслоили върху дисплея и по цялата повърхност на монитора. След почистване компютърът ще грейне като чисто нов и ще можете да използвате монитора в пълния му капацитет от възможности. Дисплеят в никакъв случай не трябва да се почиства с алкохол или с продукти на амонячна основа, защото те ще повредят монитора ви. Компютърната кутия Компютърът работи най-добре, когато продуцираната топлина от нагряването на компонентите бива отстранена бързо и ефективно. Специалистите на Sauber.bg са обучени в почистването на компютърната кутия, както отвън, така и от вътрешната страна. Те ще почистят компонентите без да ги разглобяват или да ги повредят и ще спомогнат за удължаването на живота им като предотвратят нагряването им до високи температури заради наслоена прах.

Вентилаторите
Вентилаторите вътре в компютърната кутия и в лаптопите представляват магнит за прахоляк. Правилното и регулярно почистване на перките им ще ви спести много главоболия по поправки и ремонт на офис оборудване, както и спасяването на заключената в компютрите фирмена информация. Доверете офис техниката на Sauber.bg за по-добра и надеждна работа с компютрите и по-чиста и свежа работна атмосфера!
Използвайте тази форма за да изпратите Вашето запитване. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Sauber Location

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 848

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0897/ 001 701
02/9733764

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Плевен

pleven@sauber.bg

0893/ 559 848

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 848

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0893/ 559 844

Варна

varna@sauber.bg

0893/ 559 844