Абонаментно почистване на офиса Ние знаем, че перфектното представяне и високите стандарти на чистота могат да окажат съществено влияние върху имиджа на вашия бизнес в очите на клиенти и служители.

Почистване на офис и бизнес сгради

Професионални услуги за почистване на офиса и дома

Ние знаем, че перфектното представяне и високите стандарти на чистота могат да окажат съществено влияние върху имиджа на вашия бизнес в очите на клиенти и служители. Ние сме натрупали дългогодишен опит в почистването на офиси и предлагаме широка гама от висококачествени услуги по почистване. Имаме сключени договори с множество различни престижни офис среди, като развиваме трайни партньорства с нашите клиенти. По този начин гарантираме престижа и качеството на предлаганите услуги по почистване.

Функционалност и ред за по-приятна работна обстановка

Нашите служители ще внесат функционалност и ред във вашия офис чрез оптимизиране на процеса на почистване и използването на иновативни технологии и машини. Това е и нашият ключ към поддържането на високи стандарти за професионална офис среда.

Отлично първо впечатление

Представянето на вашия офис още от входната врата е от първостепенно значение за създаването на отлично първо впечатление на новия клиент, служител или обикновен посетител. Нашата фирма за почистване ще се погрижи не само за офис помещенията, но и за коридорите и пространството пред входната врата. Поддържаме в безупречен вид приемната и гарантираме за чистотата и хигиената на тоалетните помещения. Нашите специалисти обръщат внимание на това кои области от вашите помещения са по-склонни към бързо замърсяване и в какви часове и съставят специален график за почистване, с който да се гарантира поддържането на оптимална чистота без да бъдат притеснявани вашите служители в офиса или възпрепятствани техните задължения.

Професионални техники и подготовка

Устойчиви методологии и техники за почистване, които сме разработили, в комбинация със специалните програми за обучение на служителите, осигуряват перфектното представяне на екипите ни по почистване на офис и бизнес сгради.

С отношение към нуждите на всеки клиент

Ние оценяваме факта, че всеки един от нашите клиенти има свои собствени изисквания и разработваме отделни програми за справяне с конкретните приоритети на клиента. Например специални услуги за почистване на техническо оборудване, с цел предпазване от прегряване на системите. Но във всички случаи нашата работа спомага за създаването на безопасни и здравословни условия на работна среда.
Използвайте тази форма за да изпратите Вашето запитване. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Sauber Location

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 848

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0897/ 001 701
02/9733764

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Плевен

pleven@sauber.bg

0893/ 559 848

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 848

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0893/ 559 844

Варна

varna@sauber.bg

0893/ 559 844