Готов ли е домът ви за пролетта и лятото В средата на април е време да се замислим дали домът ни е готов за пролетта. Сега е моментът, особено когато се ограничаваме да излизаме извън двора, да се огледаме.
В средата на април е време да се замислим дали домът ни е готов за пролетта. Сега е моментът, особено когато се ограничаваме да излизаме извън двора, да се огледаме. Лесно ще открием много неща, които имат нужда от ремонт и подобряване, от почистване и подреждане.

Дворът и домът ни отвън имат нужда от онази грижа, от която се нуждаят и стаите и сервизните помещения вътре в него.

Да почистим улуците, да сменим някои проядени или изпочупени от вятъра дървени части. Колко много работа имаме да свършим. И най-важното, което всеки иска е да направи така, че домът ми да изглежда по-красив от този на съседите. Признайте, че тайно оглеждате тяхната къща. И много често си казвате: аз мога да го направя по-добре.

И така: какво означава поддръжка на дома. Предлагаме следната дефиниция: всичко, което включва проверка или поддръжка на основната структура, уреди, осветление, ограда, врати и прозорци, повърхностите на стените, покрива.

Да имаш къща, без значение дали е малка или голяма, само по себе си означава, че вече имаш един прилично дълъг списък със задължителни за решаване задачи.

Истината е, че много често поддръжката на дома отида доста надолу в списъка с приоритети. Постарайте се това да не се случва с вас, и изтеглете задачите някъде нагоре. Ако се чудите откъде да започнете, или доста дълго време сте пропускали да го правите, то свържете се с нас – екипа на Заубер.

Улуци и водостоци
Да са добре прикрепени и почистени означава да имате защитата от теч в къщата. Целта на тази „въздушна“ отводнителна система е да отвежда дъждовната вода и водата от топене на снега далеч от стените.
Приливният дъжд може да причини истинско бедствие. Пролетта е едно много добро време за почистване на листа от есента, на миналогодишни „гнезда“ на врабци и други пернати. Проверете и окачването!

Пукнатини в облицовката или между тухлите, ако се вижда зидът
Защитното покритие на дома осигурява една много приятна визия. Както хидро и топлоизолацията, така и дори да се виждат тухлите и фугите между тях. Със затопляне на времето – огледайте внимателно и запушето дупки и пукнатини.

Дограмата
Дограмата на прозорци и врати е още една защита на дома ви. Пазете я от вредители и механични наранявания. Препоръчваме ви да почистите дограмата, да я третирате с подходящи препарати и да проверите за дупки и пукнатини. Огледайте и стъклата. Понякога дребно нараняване и излагане на ниски температури и силно слънце може да ги увреди.
Използвайте тази форма за да изпратите Вашето запитване. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Sauber Location

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 848

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0897/ 001 701
02/9733764

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Плевен

pleven@sauber.bg

0893/ 559 848

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 848

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0893/ 559 844

Варна

varna@sauber.bg

0893/ 559 844