Да разширим кухнята без да разбиваме стени Проектите за реорганизация на жилището са сред онези, които никога не свършват. Ключов момент обикновено е кухнята. В нея са всички инфраструктури – вода, ток, газ, вентилация.
Проектите за реорганизация на жилището са сред онези, които никога не свършват. Ключов момент обикновено е кухнята. В нея са съсредоточени всички „инфраструктури“, които имат нужда от профилактична поддръжка – вода, ток, газ, вентилация. Кухнята е помещението, което винаги е тясно. Има ли домакиня, която не се е оплаквала от това – без значение дали има на разположение кухненски бокс или цял етаж от къща.

Един съвет от нас: не грабвайте чука, за да разширите кухнята в първия момент, в който сте усетили, че нейният размер има значение за цялата фамилия. Ремонтът и разширението не да само разбиване на стени и бояджийски услуги.

Да разширите пространството изисква да обмислите и да се огледате и извън стандарта. Разширете кухнята без да прибягвате до разбиване на стени. Последвайте нашите препоръки и ще видите колко е лесно да правите малката кухня да изглежда огромна.

Разбира се, както след всяка строителна дейност и тук ще се наложи почистване след ремонт, и там вече сме ние!
 
Бялата боя върши страхотна работа. Тя отразява светлината и прави така, че вашето кухненско пространство да изглежда просторно. Използването на по-светли тонове създава илюзия, че разполагате с огромно помещение. Бояджийските услуги са навсякъде, ако нямате възможност или желание вие да свършите това.
 
Сложете повече светлина – аплици, повече осветителни тела. И нека светлината да е силна и ярка без значение дали е мека или „хладна“. Приглушената светлина прави стаята да изглежда мрачна и неугледна, или просто – малка.

Сложете няколко аплика над и под шкафовете и ще постигнете ефекта на светлинно разширяване. Добра идея е да махнете пердетата и да дадете шанс на естествената светлина да „нахлуе“ у дома.
 
Опитайте се да „скриете“ вещите. Откритите домакински уреди, джиджавките и други екстри създават „хаос“ и в същото време висят и стърчат, което създава чувство за отнемане на пространството.

Използвайте вградени уреди, избягвайте да оставяте навън миксери и други домакински екстри. Махнете старата и ощърбена посуда и приберете красивите си нови чаши и чинии, фруктиери и кутии. Намалете и декоративните елементи.

Използвайте открити рафтове и лавици. Така от една страна ще имате естествена декорация, ще се виждат подправки и прибори, и в същото време пространството ще се отвори.
 
За да постигнете този ефект не е нужно много. Много хора сами правят ремонта. Ако желаете да ви помогнем – ние сме насреща, свържете се с нас. Нашият екип ще извърши промяната на дома и ще почистим след ремонта.

Използвайте тази форма за да изпратите Вашето запитване. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Sauber Location

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 848

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0897/ 001 701
02/9733764

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Плевен

pleven@sauber.bg

0893/ 559 848

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 848

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0893/ 559 844

Варна

varna@sauber.bg

0893/ 559 844