От класическо синьо до червена глина Дизайнерите препоръчват да промените цвета на стените у дома по този начин. Един от най-лесните начини да промените обстановката у дома е да смените цвета на стените.
Един от най-лесните начини да промените обстановката у дома е да смените цвета на стените. Мебелите могат да останат в същата конфигурация. Картините могат да запазят местата си. Смяната на цвета е най-осезаемата промяна. Внимателно покрийте пода и мебелите с тънко фолио. Така ще сте решили проблема с досадното почистване след ремонт.

Изберете кои помещения ще освежите: спалнята, кухнята, банята, дневната. Малко нов цвят е лесен и евтин начин да се чувствате добър стопанин. Освен това, ако крайният резултат не ви допадне, то винаги можете да пребоядисате.

В тази статия ще ви покажем модерните за 2020 година цветове и световните тенденции.

Без значение дали домът ви е наредн в традиционен, минималистичен или екстравагантен стил - стените винаги имат цвят. Освен, ако не изберете стените да са "на тухла".
 
Класическо синьо - флотско синьо.
Цветът е популярн като "navy",
Този цвят беше обявен като един от цветовете на 2020 година. Той изскочи на сцената съвсем неочаквано. Оприличават го на цвета на небето на свечеряване, когато все още мракът не е покрил земята. Тук бъдете внимателни. Особено, ако мебелите са светли. Може да се окаже, че имате да правите едно по-дълго почистване след ремонт и боядисване.

Класическо синьо - флотско синьо.

 
Бяло
В България във всеки дом има поне едно помещение с бял цвят. Бели мебели, бели пердета и бели декоративни възглавници. Звучи досадно на пръв прочит. В същото време, ако добре познавате пространството в дома си, ще установите, че концепцията бяло на бяло е заслужава да е на върха тази година

бяло
 
Румено - това е оня цвят, който се появява по бузите при изчервяване.
Не е просто червено, не е и розово. Този цвят, съчетан с по-тъмен или по-светъл нюанс ще даде сладурско излъчване на стаите в дома. Има нещо момичешко в него.

румено
 
 
Зрял портокал
Съчетайте цвета на зрелия портокал и лека ръжда в умерени количества. Използвайте ги като акцент. Външната врата, или някоя лавица с книги са ОК. Те са доста натрапчиви и се постарайте да ги впишете на място, където няма да са непрекъснато пред погледа ви.
 
orange

Синьото на пауна
Знаете как този цвят спира погледа ви в природата. Той се среща толкова рядко! Съчетайте го по някакъв начин с графит и ще получите зашеметяващ ефект.

 
Хънтър Грийн - това се получава, ако решите да направите автоматичен превод на наименованието на този цвят. Това всъщност е още един "мъжки" цвят. Силен, приличащ на онова зелено, което заобикаля ловеца, притаил се в очакване на своята плячка. Запленяващ и същото време изненадващ цвят. Пробвайте го като акцент.

маскировъчно зелено 

И накрая - цветът на глината.
Пастел, който ще ви допадне. Съчетан с дърво, стъкло и оттенъци на жълтото като украса на стаята ще създаде незабравимо усещане.


Използвайте тази форма за да изпратите Вашето запитване. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Sauber Location

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 848

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0897/ 001 701
02/9733764

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Плевен

pleven@sauber.bg

0893/ 559 848

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 848

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0893/ 559 844

Варна

varna@sauber.bg

0893/ 559 844