Почистване на дома през есента Октомври месец е истинското начало на есента и времето рязко застудява.

Октомври месец е истинското начало на есента и времето рязко застудява. Това е време на много промени и главно на преход и пренастройване от горещините на лятото до студените зимни дни през следващите месеци.

Това е времето на голяма чистка.

Налага ни се да отворим гардероба и да пренаредим летните дрехи с по-плътни и топли. Но освен промяната на нашия външен вид следва и незабавна промяна на нашия дом. Пренастройването и преместването на часовника с един час назад през последната седмица на октомври е свързана и с цялостна подредба на нашите вещи, дрехи, завивки и др.

 

Aко сте решили да се справяте само, а не да търсите професионално почистване от специализирана фирма, то ето няколко специални съвета

Време за основно почистване

Есента е време, в което да върнем обичайния ред и хармония на дома; да превърнем хола в уютна всекидневна, където вечер с вино в ръка можем да потънем в уютното кресло с любима книга, която цяло лято не ни е оставало време да прочетем.

При мисълта за основно почистване обаче винаги възникват няколко въпроса като: през кой ден да чистя? Един ден достатъчен ли е, за да изчистя цялата къща? Колко и какви препарати ще ми трябват за почистване на дома и ще успея ли да се справя в определеното време с всички стаи?

 

Фактите говорят

Нека направим лека равносметка: с 40-часовата работна седмица (която често става 50-часова) трудно намираме време за почивка, за игра с нашите деца и за разходка в парка. Събота и неделя са единствените дни, в които можем на практика да направим ефективна есенна кампания по хигиенизиране.

Когато става въпрос за работното място, там бизнесът обикновено наема фирма за почистване.

Решението

Ако и вие сте изпаднали в тази ситуация, то ще ви предложим алтернативно решение: наемането на фирми за почистване ще ви позволи да не загубите своето свободно време в търкане на подове и плочки за баня, а да се порадвате на последните топли лъчи на октомврийското слънце в парка.

Докато вие сте навън със своите деца или на работа в офиса, екипът ще премахне всички трайни замърсявания и петна по прозорци, витрини, щори, мебели, тапицерия, подове, стени и бани. Екипът по почистване на Sauber извършва всичко в срок до 1 ден, като обикновено чистят около 4-5 служителя и работата се извършва по-бързо. Освен това почистването протича леко и приятно, тъй като екипите ни работят с професионални машини.

Добрите практики

За да бъдете здрави, препоръчваме основно почистване на дома да се извършва поне веднъж годишно. Ако тази година сте пропуснали да го сторите през пролетта, то есента ви дава втори шанс да си осигурите комфорт и уют за дългите зимни месеци.

Услугата си струва парите

Цената се определя от няколко фактора, но главно от квадратурата и степента на замърсяване на помещенията. 

Дейностите по почистване, които се включват в услугата са предварително описани при среща за оглед на апартамента, където нашият служител ще консултира със съвети за това от какви почистващи дейности се нуждае домът ви. Обикновено услугата включва следните дейности:

Услугата, извършена от екип професионалисти ще ви спести време, нерви, усилия и труд. Дейностите, които изброихме все по-трудно се вписва в графика сред по-належащите и неотложни ангажименти и задачи.

Дайте си шанс за почивка и повече усмивки със семейството и приятелите с навременната и адекватна помощ от нашия екип за бързо реагиране  Sauber.bg!

Използвайте тази форма за да изпратите Вашето запитване. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Sauber Location

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 848

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0897/ 001 701
02/9733764

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Плевен

pleven@sauber.bg

0893/ 559 848

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 848

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0893/ 559 844

Варна

varna@sauber.bg

0893/ 559 844