Sauber Location

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 848

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0897/ 001 701
02/9733764

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0893/ 559 889
02/9733764

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Плевен

pleven@sauber.bg

0893/ 559 848

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 848

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0893/ 559 844

ГРУПИ УСЛУГИ ПО ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ - КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИС МЕБЕЛИ
Основното почистване на офис мебели включва почистване на стандартните мека мебел, бюра, етажерки, шкафове. Ако офисът Ви разполага с помещения за отдих и спорт - мебелите и оборудване в тях.

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИС ТЕХНИКА
Компютърната офис техника е най-ценният ресурс за много фирми. Нейната поддръжката е важна, тъй като компютърът, принтерът и др са основни компоненти, чрез който се извършват работните задачи и освен това, са носители на вашата фирмена информация. Поддръжката на офис техниката включва не само инсталиране на добра антивирусна програма, която да ви защитава във виртуалното пространство, но и хигиенна чистота на техниката, както от външна страна, така и на компонентите във вътрешната част на компютърната кутия или принтера. Служителите на Sauber.bg са преминали специални обучения по поддръжка и почистване на офис техника за внимателна поддръжка на чистотата на техниката и предотвратяване на натрупване на прах, която предизвиква нежеланото прегряване на техниката.

ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ НА МОКЕТИ
Всяка подова настилка си има своята специфика и изисква специални препарати и техники за почистване – било то фаянс, гранитогрес, ламинат, паркет или килим и мокет. Служителите на Sauber.bg са обучени и тренирани в почистването на подови настилки, както и в прането на мокети и килими според съответния вид килим и изискванията за неговата поддръжка, така че мокетите да не загубят цветовете си, а килимите да не се раздърпат неприятно и да загубят красивия си приветстващ в помещението вид.

ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕТНА
Услугата ни по ежедневно почистване на офиса включва отстраняване на петна, както и съвсем естественото предотвратяване на образуване на упорити петна. Въпреки това, понякога петната се причиняват спонтанно и неочаквано – например разливане на течност върху килим или мека мебел. Нашият екип по почистването ще се отзове при вашето обаждане и ще се погрижи за бързото отстраняване на петното, преди то да засъхне и загрози вашата офис мебел.

ПЕРФЕКТНА ХИГИЕНА НА ОФИСА
Поддръжката на перфектна хигиена в офиса говори за имиджа на вашия бизнес и за наличието на етични и естетически ценности на фирмата, свързани с работните условия. Свържете се за консултация с нашия екип за поръчка на услуга по поддръжка на хигиена в офиса за безвредна работна среда, която да гарантира здравето, доброто настроение и желание за работа на вашите служители.

ЕКОЛОГИЧНИ ПРЕПАРАТИ ЗА ВАШИЯ ОФИС
Разбира се, трябва да споменем, че екипът работи с препарати, които не вредят на човешкото здраве и не предизвикват алергии или нежелани странични реакции, които могат да навредят на здравето ви или здравето на вашите служители и клиенти. Ние се съобразяваме с изискванията на всеки наш клиент и предлагаме почистване без препарати – някои от нашите услуги се нуждаят просто от правилната машина по почистване и вода. На този принцип работят много прахосмукачки и парочистачки. Машините за почистване на Sauber.bg са на доказани европейски производители с гаранции и сертификати за качество.
Yandex.Metrica