Абонаментно почистване
Добрата етика по време на работа, качествената комуникация между служители и клиенти, както и добре обзаведеният и поддържан офис допринасят за просперитета на Вашия бизнес. Осигурете пълен комфорт за всички на работното място като се възползвате от услугата абонаментно почистване на офиси от фирма Sauber

Абонаментно почистване на офиси

Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси с различна площ и степен на сложност. Услугата обхваща голям диапазон от дейности в областта на ежедневната хигиена.

Според Вашите нуждите извършваме абонаментното почистването в удобно за Вас време - всеки ден или в избрани дни от седмицата. Осигуряваме целодневен персонал и при необходимост резервен такъв.

Предлагаме услугата на територията на цялата страна, за един или повече офиси, като гарантираме еднакви норми за поддържане на хигиена и чистота.

Зареждаме и следим за наличието на хигиенни консумативи и почистващи препарати.

Всяка от дейностите, включени в пакетната услуга, се определя индивидуално, въз основа на Вашите нужди, и се извършва периодично в дневни, седмични и месечни цикли.

Качеството на услугата и организацията на процесите се ръководи от мениджър, отговорен за хигиената  съответния обект. Мениджърът следи за наличието на почистващи препарати, за навременната доставка на хигиенни консумативи и за цялостното качество на свършената работа. Грижи се за управлението на персонала, както и за специфичните нужди, които възникват по време на работния процес.


Дейности по абонаментно почистване на офиси
 • ИЗМИВАНЕ НА ТВЪРДИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ
 • ПОЧИСТВАНЕ НА МЕКИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ С ПРАХОСМУКАЧКА
 • ЗАБЪРСВАНЕ И ПОЛИРАНЕ НА ОФИС МЕБЕЛИ
 • АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • ОБЕЗПРАШАВАНЕ НА ОФИС ТЕХНИКА
 • ПРОВЕТРЯВАНЕ НА РАБОТНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • ЗАБЪРСВАНЕ НА ПРАХ
 • ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПАЯЖИНИ
 • ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕРВАЗИ НА ПРОЗОРЦИ,
  КЛЮЧОВЕ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ, КОНТАКTИ И ДР.
 • ПОЧИСТВАНЕ  НА СТЪКЛЕНИ ПОВЪРХНОСТИ
 • ЗАБЪРСВАНЕ НА ВРАТИ, ПРЕГРАДНИ СТЕНИ И ПАРАПЕТИ
 • ИЗМИВАНЕ НА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
 • ИЗМИВАНЕ НА ВХОДНИ И ПРЕГРАДНИ ВИТРИНИ
 • СЪБИРАНЕ И ИЗМИВАНЕ НА КУХНЕНСКА ПОСУДА
 • ГРИЖА ЗА ИНТЕРИОРНА РАСТИТЕЛНОСТ
 • ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИГИЕННИ КОНСУМАТИВИ
 • ПОЧИСТВАНЕ НА КОШЧЕТА ЗА СМЕТ
 • ИЗХВЪРЛЯНЕ НА  ОТПАДЪЦИ
 • ПОДМЯНА НА ЧУВАЛИ ЗА СМЕТ
 • ПОДДРЪЖКА НА ОБЩИ ЧАСТИ

Офис площи, Заседателни зали, Работни помещения Офис площи, Заседателни зали, Работни помещения Кухненски, Сървърни и Почивни помещения Кухненски, Сървърни и Почивни помещения Сервизни, Санитарни и Складови помещения Сервизни, Санитарни и Складови помещения Фоайета, асансьори и рецепция Фоайета, асансьори и рецепция коридори и стълбищни помещения коридори и стълбищни помещения Паркинг, Прилежащи Производствени помещения Паркинг, Прилежащи Производствени помещения
Абонаментно почистване на ОФИС ПЛОЩИ, ЗАСЕДАТЕЛНИ ЗАЛИ, РАБОТНИ ПОМЕЩЕНИЯ е професионална услуга, предлагана както за корпоративни клиенти, така и за малки и средни фирми.

Периодичността зависи от вида на дейността и необходимостта от поддържане на хигиена на високо ниво. Според желанието на клиента се сключва договор, в който се описва подробно обхвата на услугата.

Периодът на абонамента зависи от конкретната ситуация, както и от конкретните действия: месечна профилактика, ежеседмична или ежедневна дезинфекция, ежедневно почистване на подове и хигиенни помещения.
 
Абонаментното почистване на офиси се извършва в подходящ момент от деня или седмицата. Изборът му зависи от работното време на фирмата или на конкретния екип. При необходимост осигуряваме целодневно присъствие на наш персонал.
 
Заседателните зали изискват допълнително внимание. Те са мястото, на което екипът на фирмата се събира на работни срещи и обсъждания. Там се провеждат и срещите с клиенти и доставчици, с партньори. Тези помещения в много случаи са лицето на фирмата.
 
Почистването на заседателните зали се извършва заедно с останалите дейности от абонамента, и при необходимост преди или след използването им.
 
Работните помещения се почистват обикновено извън работното време, освен при друга договорка. 

За повече информация се свържете са нас.

На пръв поглед предназначението на кухненски, сървърни и почивни помещения са с абсолютно различно предназначение. Общото между тях е изискването на специализирана грижа и професионално почистване

​Сървърните помещения са предвидени за скъпоструваща компютърна техника. Обикновено тя е подредена на специални рафтове – ракове. Помещенията са окабелени, снабдени с охлаждане, което да поддържа добра среда за нормално функциониране на техниката.  Поддържане на хигиена в подобни помещения на офиса изискват специална грижа: почистване на охлаждания, отстраняване на прах, следене изрядността и добрата аранжировка на кабелите.


Сервизните, санитарни и складови помещения в един офис изискват специализирана грижа. Те са сред онези работни части, от чиято хигиена зависи качеството на работа на екипа на фирмата.

 
Използвайте тази форма за да изпратите Вашето запитване. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Sauber Location

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 848

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0897/ 001 701
02/9733764

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Плевен

pleven@sauber.bg

0893/ 559 848

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 848

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0893/ 559 844

Варна

varna@sauber.bg

0893/ 559 844