Фирма за професионално почистване в Стара Загора | Sauber
0700 12 112
office@sauber.bg
Почистване Стара Загора

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

1574 София, ул."Коста Лулчев" 2В

office@sauber.bg

02 9733764 / 02 973 38 21

Професионално почистване в Стара Загора

Sauber предлага услуги по професионално почистване на офиси, бизнес сгради, вериги магазини, складови помещения, домове и всякакъв вид застроени площи в Стара Загора. Всяка от тези услуги е развивана и подобрявана във времето. Постигаме безупречни резултати. Възползвайте се от нашия дългогодишен опит в бранша. Свържете се с нас и ние ще изготвим предложение за почистване, съобразено с вашите помещения и нужди.

Стара Загора е сред градовете, в които бизнесът бележи стабилен темп на развитие. Ето защо ние се съсредоточихме в предлагане на професионални услуги в негова подкрепа.

Предимство на Sauber е богатият опит. Обслужване на офиси, бизнес сгради и МОЛ, промишлени халета, площадки и паркинги се извършва след оглед и разговор с клиента. При сключване на абонаментен договор за професионално почистване получавате по-добра цена и сигурност.

Почистване на жилища - както къщи и дворове, така и апартаменти. При необходимост в многофамилни сгради се почистват стълби и общи помещения, мазета и тавани. Свържете се с нас при необходимост от почистване след ремонт.

В Стара Загора можете да ни откриете на:

0893/ 559 860

zagora@sauber.bg


Използвайте тази форма за да изпратите Вашето запитване. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.