0700 12 112
office@sauber.bg
Sauber Location

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 848

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0897/ 001 701
02/9733764

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Плевен

pleven@sauber.bg

0893/ 559 848

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 848

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0893/ 559 844

Варна

varna@sauber.bg

0893/ 559 844
Почистване Пловдив

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

1574 София, ул."Коста Лулчев" 2В

office@sauber.bg

02 9733764 / 02 973 38 21

Почистване Пловдив

Защо да заложите на Sauber измежду всички фирми за почистване Пловдив? Sauber има над 10 години опит в сферата на почистване на домове и офиси и над 300+ доволни корпоративни и частни клиенти.

Sauber.bg предлага професионално почистване в Пловдив. Разгледайте нашите услуги, които предлагаме на територията на гр. Пловдив.

Почистване на офиси Пловдив

Услугата включва два типа почистване: абонаментно почистване на офиса и основно почистване на офиса.

Абонаментното почистване на офиса включва почистване на офис помещения, канцеларии, санитарни и сервизни помещения, коридори, стълбищни площадки и фоайета, заседателни зали. Също така, екипът предлага поддръжка по почистване на асансьори, производствени помещения според съответния тип бизнес и др. Можете да поръчате и услуга за регулярна грижа за цветя в офиса, изхвърляне на отпадъци и поддръжка с хигиенни консумативи на санитарните и сервизни помещения.

Втората услуга по основно почистване на офиси представлява почистване на прозорци - дограма, витрини, щори; почистване на тапицерии и мека мебел; на всички типове подови настилки – твърди и меки; почистване на санитарни помещения – мебели за банята, фаянс, теракот и др. Sauber ще ви гарантира високо качество на чистота, уют и комфорт на офис работна среда, в която няма да се отлагат трайни замъртявания, застрашаващи здравето на вашите служители!

Почистване на домове Пловдив

Като фирма за почистване в Пловдив предлагаме професионално почистване на домове, което обхваща почистване на апартаменти в Пловдив, абонаментно или частично почистване според адекватните нужди на вашия дом.

Основното почистване на домове е комплексна услуга и включва почистване на прозорци пловдив, дограма, щори, мека мебел, почистване на подовете във всички помещения на вашия дом, както и почистване на тераси, бани и тоалетни. Sauber ще предостави първокласно качество с оборудването и професионалния екип за почистване на мека мебел и почистване на килими Пловдив.

Ако предпочетете абонаментно почистване на дома за вашия дом в Пловдив, то ще получите гаранция за маскимална чистота на дома.

За корпоративни клиенти

Sauber предлага специална услуга за корпоративни клиенти с големи офис помещения от по няколко етажа, бизнес сгради, складове и др. Нашите корпоративни клиенти – Кауфланд, Лидъл, M-tel, Виваком, Райфайзен Банк, Алфа Банк, както и търговски центрове – City Center Sofia, Mall of Sofia и много други – вече се възползваха от услугата по почистване и се убедиха във високите стандарти за качество. Тази комплексна услуга включва цялостно почистване на обект – магазини, коридори, фоайета, офиси, стълбищни площадки, асансьори, прозорци на сградата и фасади.

Техническа поддръжка

Sauber предлага техническа поддръжка за гр. Пловдив. Представяме ви абонаментна услуга „Officefix”. Тя е разработена специално за офис помещения и включва 24/7 обслужване за ремонт на аварии. Професионално обученият екип реагира навременно при повикване, като услугата включва отстраняване на повреди на ВиК инсталация, електрическо захранване, отоплителни системи, както и пребоядисване, къртене, пробиване, обзавеждане с мебелировка и дребни ремонти.

Изключително надеждна, абонаментната услуга Officefix включва ежемесечна профилактика на офиси в гр. Пловдив с цел поддръжка и превенция на аварии.

Разделно събиране на отпадъци

Възползвайте се от абонаментна услуга Eco Box – разделно събиране на отпадъци в офиса. Екипът на Sauber предоставя специални кошчета за разделно събиране на отпадъци, които ще бъдат поставени във вашите офис помещения.

Услугата Eco Box е достъпна в гр. Пловдив и включва ежесемично изхвърляне на събраните отпадъци, структуриране и извозване до специализираните депа за рециклиране в Пловдив.

Почистване на прозорци и фасади

Възползвайте се от абонаментна или еднократна услуга за почистване на прозорци и фасади за вашата къща, магазин, бизнес сграда и др. Това включва почистване на всички стъклени повърхности – прозорци, врати, витрини; както и фасади. Тази услуга ще ви осигури изряден външен вид на сградата за добро първо впечатление на вашите гости или клиенти.

Доставка на хигиенни консумативи

Освен на услугите по почистване можете да спрете вниманието си и на услугата по поддръжка и зареждане с перилни и почистващи препарати и хигиенни консумативи на Sauber. Това е услуга по доставка на професионални почистващи препарати и консумативи, която спестява много време и енергия от пазаруване, четене на етикети и проучване на марки – за да купите точните перилни препарати. Sauber ще ви предостави професионални почистващи препарати и консумативи, екологично съобразени и безвредни за здравето.

Свържете се с нас по телефон, по имейл или чрез контактната форма на сайта за да получите допълнително информация по услугите за почистване за гр. Пловдив!

Спестете Време и пари със Sauber. Вече 15 години на пазара за професионално почистване предлагаме услуги за работното място и дома, които ще отговорят на всички Ваши изисквания. Гарантираме качествено свършената работа, съобразена с вашите изисквания и нужди. В Пловдив можете да се свържете с нас на:

0893/ 559 860

plovdiv@sauber.bg


Използвайте тази форма за да изпратите Вашето запитване. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.