Почистване Пловдив

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

1574 София, ул."Коста Лулчев" 2В

office@sauber.bg

02 9733764 / 02 973 38 21

Фирма Sauber предлага професионално почистване в Пловдив

Пловдив е един от най-бързо развиващите се градове в България. В последното десетилетие тук се изградиха промишлени предприятия, както изцяло с българско, така и с чуждо участие. Обширни търговски площи, представителства на автомобилни гиганти и производители на селскостопанска техника, се появиха в близост до магистралата. Освен от географските и инфраструктурни предимства, наличието на фирми за професионални услуги създаде  предпоставки за това развитие.

Защо да заложите на нас, екипа на Sauber, сред всички фирми за почистване, които предлагат професионални услуги в Пловдив?
Sauber има над 10 години опит в сферата на почистване на домове и офиси. Имаме повече от 300+ доволни корпоративни и частни клиенти. Имаме уменията, с които да посрещнем изискванията и да ви предложим комплексно решение. Използваме висококачествени продукти, които щадят природата и не вредят на здравето на хората.

Заедно с консултантите на Sauber.bg имате възможност да изберете набор от услуги. Ще оптимизираме заедно с вас разходи и времето. 

Разгледайте нашите услуги в сферата на професионално почистване в Пловдив и областта.

Почистване на офиси Пловдив

Услугата включва две възможности: абонаментно почистване и еднократно, при необходимост.

Абонаментното почистване на офиси включва хигиена на работни помещения, канцеларии, санитарни и сервизни помещения, коридори, стълбищни площадки и фоайета, заседателни зали. Също така, екипът предлага поддръжка на чистота в асансьори, производствени помещения, според съответния тип бизнес и др. Можете да поръчате и услуга за регулярна грижа за цветя, изхвърляне на отпадъци.

Вторият вид предлагане на услугата е свързана с еднократно основно почистване на офис. В пакета се включва почистване на прозорци - дограма, витрини, щори; на тапицерии и мека мебел; на всички типове подови настилки – твърди и меки; хигиена на санитарни помещения – мебели за банята, фаянс, теракот и др.

Фирма Sauber гарантира високо качество на професионалната услуга - блестяща чистота, уют и комфорт на работната среда. Отстраняват се трайни замъртявания, застрашаващи здравето на вашите служители!

Почистване на домове Пловдив

Предлагаме професионално почистване на домове: абонаментно или частично/еднокрано, според нуждите на вашето жилище. 

Основното почистване на домове е комплексна услуга и включва почистване на прозорци и дограма, щори, мека мебел, почистване на подовете във всички помещения на вашия дом, както и почистване на тераси, бани и тоалетни. Sauber ще предостави първокласно качество с оборудването и професионалния екип за почистване на мека мебел и почистване на килими в Пловдив.

Ако предпочетете абонаментно почистване на дома за вашия дом в Пловдив, то ще получите гаранция за маскимална чистота на дома.

За корпоративни клиенти

Sauber предлага специална услуга за почистване при корпоративни клиенти с големи офиси на един или няколко етажа, бизнес сгради, складове и др. Нашите корпоративни клиенти – Кауфланд, Лидъл, M-tel, Виваком, Райфайзен Банк, Алфа Банк, както и търговски центрове – City Center Sofia, Mall of Sofia, други, вече се възползваха от услугата по почистване и се убедиха във високите стандарти за качество. Тази комплексна услуга включва цялостно почистване на обект – магазини, коридори, фоайета, офиси, стълбищни площадки, асансьори, прозорци на сградата и фасади.

Техническа поддръжка

Sauber предлага техническа поддръжка за гр. Пловдив. Представяме ви абонаментна услуга „Officefix”. Тя е разработена специално за офис помещения и включва 24/7 обслужване за ремонт на аварии. Професионално обученият екип реагира навременно при повикване, като услугата включва отстраняване на повреди на ВиК инсталация, електрическо захранване, отоплителни системи, както и пребоядисване, къртене, пробиване, обзавеждане с мебелировка и дребни ремонти.

Изключително надеждна, абонаментната услуга Officefix включва ежемесечна профилактика на офиси в гр. Пловдив с цел поддръжка и превенция на аварии.

Разделно събиране на отпадъци

Възползвайте се от абонаментна услуга Eco Box – разделно събиране на отпадъци в офиса. Екипът на Sauber предоставя специални кошчета за разделно събиране на отпадъци, които ще бъдат поставени във вашите офис помещения.

Услугата Eco Box е достъпна в гр. Пловдив и включва ежесемично изхвърляне на събраните отпадъци, структуриране и извозване до специализираните депа за рециклиране в Пловдив.

Почистване на прозорци и фасади

Възползвайте се от абонаментна или еднократна услуга за почистване на прозорци и фасади за вашата къща, магазин, бизнес сграда и др. Това включва почистване на всички стъклени повърхности – прозорци, врати, витрини; както и фасади. Тази услуга ще ви осигури изряден външен вид на сградата за добро първо впечатление на вашите гости или клиенти.

Доставка на хигиенни консумативи

Освен на услугите по почистване можете да спрете вниманието си и на услугата по поддръжка и зареждане с перилни и почистващи препарати и хигиенни консумативи на Sauber. Това е услуга, която спестява много време и енергия от пазаруване, четене на етикети и проучване на марки – за да купите точните перилни препарати. Sauber ще ви предостави професионални почистващи препарати и консумативи, екологично съобразени и безвредни за здравето.

Свържете се с нас по телефон, по имейл или чрез контактната форма на сайта, за да получите допълнително информация по услугите за почистване в Пловдив и областта!

Спестете Време и пари със Sauber. Вече 15 години предлагаме услуги за работното място и дома, които отговорят на високи стандарти. Гарантираме качествено свършената работа, съобразена с вашите изисквания и нужди. В Пловдив можете да се свържете с нас на:

0893/ 559 860

plovdiv@sauber.bg


Използвайте тази форма за да изпратите Вашето запитване. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Sauber Location

Видин

vidin@sauber.bg

0893/ 559 848

София

sales@sauber.bg
office@sauber.bg

0700 12 112
0897/ 001 701
02/9733764

Благоевград

blagoevgrad@sauber.bg

0897/ 001 711

Банско

bansko@sauber.bg

0897/ 001 711

Плевен

pleven@sauber.bg

0893/ 559 848

Хасково

haskovo@sauber.bg

0897/ 001 711

Русе

ruse@sauber.bg

0893/ 559 848

Сливен

sliven@sauber.bg

0897/ 001 711

Добрич

dobric@sauber.bg

0893/ 559 844

Варна

varna@sauber.bg

0893/ 559 844